Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Покупки в четвъртък – 19 септември

Хороскоп

Покупки в четвъртък – 19 септември

Покупки в четвъртък – 19 септември - Tribune.bg
Снимка:

Прекрасно време за покупки за домакинството и бита

Днес е последният ден, в който Луната е в знак Телец. Днес може да купувате козметика. Дрехите, закупени по това време, ще се носят дълго и ще бъдат здрави. Страхотно време за закупуване на изящни неща, бижута. 

Прекрасно време за повечето покупки и като цяло за домакинството и бита. Сега може да се запасите не само с продукти, но и с различни неща, които са необходими в домакинството - от салфетки и сапун до резервни крушки. 

В крайна сметка Луната гостува в дома на Венера, покровителката на комфорта, уюта, добрия вкус и разбира се любовта. Трудно е да се намери по-добро време за закупуване на бельо – съблазнително и секси, но в същото време и това, което е удобно. 

Парфюми, подхранващи и хидратиращи кремове също е по-добре да се купуват, докато Луната е в Телец. 

Е, също така, ако сте планирали да смените мебелите, сега може да купите нов хубав диван или стилен шкаф, масичка за хола, красива картина и какво ли още не. Между другото, Телецът е много подходящ знак за започване на ремонти, особено на намаляващата Луна.

Благоприятно време за покупка на животни (добитък) и селскостопански продукти. По това време е най-добре да закупите растения, както и инструменти за градината. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети