Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Поредното лятно затъмнение на 5 юли

Хороскоп

Поредното лятно затъмнение на 5 юли

Снимка:

В такъв период се случват особено важни събития при хора, чиито хороскопи съвпадат с точката на затъмнението

Предстои третото затъмнение на лятото - частично лунно затъмнение на 5 юли в 04:31 GMT при 14 градуса Козирог. Регионите, от които ще може да се наблюдава са Северна и Южна Америка, Антарктида, Западна и Южна Европа, Африка.

От гледна точка на астрологията, затъмнението е безспорно важно.

Затъмнението на 5 юли ще се случи по оста Рак-Козирог. По времето на затъмнението Луната ще бъде в 14 градуса в Козирог, а Слънцето, съответно на 14 градуса в Рак. Тези зодиакални знаци са отговорни за най-важните области от нашия живот - Рак - за дома и семейството и Козирог - за работата и кариерата. Съответно редица от тези аспекти на живота.

На този ден имаме също Пълнолуние в 07:46 ч. Луната е в знак Козирог, където са трите бавни планети Юпитер, Сатурн и Плутон, които са в ретроградно движение. Също така ретроградният Меркурий все още продължава да се движи в знака Рак, което не прибавя много оптимизъм към прогнозата.

В астрологията Луната е свързана с миналото, онова, което изглежда отминало и напълно забравено. Докосвайки важните точки на картата на хороскопа, затъмнението повдига събития, чиито корени трябва да се търсят в миналото, а всички нещастия и катаклизми от този период ще бъдат резултат от грешен избор.

Всички затъмнения на Луната ни потапят в личния емоционален свят. Тези космически събития ще направят мнозина нервни, емоционални, превъзбудени, раздразнителни. Препоръчва се да мълчите повече, отколкото да казвате. Всяка грешно казана дума или грешно действие ще бъдат възприети от Вселената като предизвикателство. Добре е да прекарате тези дни около водни източници или в гората.

В такъв период се случват особено важни събития при хора, чиито хороскопи съвпадат с точката на затъмнението.

На първо място, затъмнението ще се отрази на хората от знак Козирог, но също така е важно време за хора, родени под знаците - Рак, Везни и Овен. Трябва да обърнат внимание родените: Козирог - от 30 декември до 6 януари, Рак от 3 до 8 юли, Везни от 4 до 9 октомври, Овен от 30 март до 5 април.

Не излизайте навън по време на затъмнение, за да не попие организмът ви негативните енергии, те ще бъдат доста силни.

Всички важни въпроси прехвърлете за други дни - рискът от грешка е голям.
Затъмнението е чудесно време за планиране.

По-добре е да не ядете мазнини, да прочиствате тялото си от алкохол.

Да разлеете вода, да попаднете под дъжда в деня на затъмнението - това е чудесен знак - пречистване от природата.

Не ходете на гости, не посещавайте многолюдни места. Тези дни имат силни енергии и лесно можете да влезете в разправии и спорове.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема