Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Порталът на Лъва изпраща мощни енергии към Земята

Хороскоп

Порталът на Лъва изпраща мощни енергии към Земята

Порталът на Лъва изпраща мощни енергии към Земята - Tribune.bg
Снимка:

Основното събитие на деня! Всяка година, на 8 август - на 8-ия ден от 8-ия месец от годината, се извършва особено мощно космическо подравняване с важни ефекти върху хората на нивото на ДНК. Нарича се  Порталът на Лъва и е момент, в който има голямо увеличение на космическата енергия, която тече от духовните сфери към физическите сфери, където се намираме. Простичко казано, все едно се отваря огромна порта, от едната страна е духовният свят с водачи, които се грижат за душите ни и ни направляват, а от другата страна сме ние, човеците тук на Земята. При широко отворена порта комуникацията между двата свята е възможна и интензивна, а духовното царство ни изпраща огромни вълни от енергийна помощ. Събужда се нашата ДНК, активира се човешкото енергийно поле, предават се високи вибрации и кодове за духовно пробуждане. Това е страхотна възможност, ако знаем как да я използваме.

Енергията на Лъвския портал се отваря всяка година между 26 юли и 12 август, но достига своя пик на 8 август. Името на явлението се определя от периода, в който се случва, а именно по времето на астрологичния знак Лъв. Този център предава енергиен импулс през Лъвската порта, който се предава по-нататък към зодиакалните знаци. Това определя осъзнаването на енергиите и действията, насърчавайки приемането на полезни промени. Всеки отделен зодиакален знак ще усети това напълно.

Порталът на Лъвската порта е свързан със звездата Сириус, която сега е близо до Земята. Смятало се е, че тази звезда ни свързва с висока енергия и ни носи повишено съзнание и мъдрост. В продължение на хиляди години е бил наблюдаван и почитан като период на голям духовен енергиен поток и активиране на човечеството. Този период ни насърчава да забравим всички тревоги и безпокойства, да мислим позитивно и да позволим на енергията да проникне в живота ни; помага за духовната ни еволюция.

Порталът на Лъвската порта носи със себе си силата на числото осем, което обикновено представлява късмет. И тъй като в този случай осмицата се появява два пъти, това означава, че късметът е двоен и по-силен като интензитет. Особено в този ден, когато невъзможното може да стане възможно. Числото 8 е свързано с безкрайността, проявлението, просперитета.

Какво още ще ни донесе отвореният портал на Лъва в живота ни:

Отваряне на чакрите – През този период чакрите могат да се отворят много по-лесно и енергията ще тече свободно през тялото ни.

Порталът активира сърдечната чакра, което означава, че можем да се отървем от някои негативни мисли и лоши емоции, да се освободим от всичко, което натоварва душата и сърцето ни или ни пречи да обичаме истински.

През този период се вслушвайте във вътрешния си глас. Интуицията се засилва и инстинктите се изострят.

Получаваме вдъхновение и нови страхотни идеи, как да решим нещо старо и започнем нещо ново. Лъвският портал носи страхотна творческа енергия, креативност. Успех очаква и онези, които са ориентирани към изкуството.

Важни прозрения могат да бъдат получени чрез сънища, интуиция, инстинкти и в състояние на релаксация.

Засилва се връзката ни с Вселената и сега по-лесно можем да получим сигнали, съобщения и предупредителни знаци, изпратени ни от духовния свят. Бъдете отворени за чудеса.

Енергията се засилва, затова бъдете колкото е възможно повече сред природата, защото тя е най-добрият източник да се заредим. Седнете на тревата, прегърнете дърво, оставете вятъра да разроши косите ви, гледайте водата...

В периода на отваряне на портала на Лъвската порта е важно да използвате своите способности, потенциал и таланти. Очаквайте новата енергия и прегърнете промените. Този феномен идва с положителни енергии за всеки отделен знак. Може би този период ще бъде съдбовен за вас – опитайте се да станете най-добрата версия на себе си.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати