Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 2

Хороскоп

Посланието на числото 2

Снимка:

Числото 2 в нумерологията символизира взаимодействието, обединението на силите за нещо по-амбициозно. Всичко е свързано с любовта, грижите, благотворителността и подобряването на нещата. Ако забележите, че често попадате на числото 2, това вероятно е знак от Вселената. Имате нужда от партньор/ка до себе си! За да постигнете целите, трябва да намерите съюзник. Светът изисква от вас да се научите как да взаимодействате, да давате, споделяте, да се грижите за някого. Намерете приятел, куче, бизнес партньор, влюбете се или започнете доброволческа дейност. Освен това числото 2 обича да подобрява нещата и процесите. Може би е време да се огледате и да поправите всичко счупено във вашия дом. Поставете нещата в ред в гардероба, шкафовете и главата. Числото 2 е много внимателно към малките неща и ви призовава да търсите красотата във всеки един ден. Насладете се на красотата на природата, събирайте приятни впечатления, приемайте всяка нова зора с благодарност.

Ако 2 е номерът на домашния или служебния адрес, това оставя следа в живота на живущите. Тук е лесно да се установят връзки от всякакъв вид, от бизнес до интимни. Взаимната помощ и доверието на това място са непоклатими. Всичко винаги е в ред, както в материално, така и в духовно отношение.

Ако връзката ви с любим човек по някакъв начин е свързана с номер 2 (започнала на втория ден от месеца, в къща номер 2 и т.н.), това вероятно ще бъде много силна връзка. Важно е да имате обща цел, към която можете да вървите заедно, да си помагате, да се застраховате. Числото 2 в нумерологията означава грижа и отдаденост, така че връзката ви ще е пълна с любов. Не се вкопчвайте един в друг, не задушавайте любимия човек с обожанието си. По-добре пренасочете част от тази енергия към благотворителност, изкуство, бездомни животни или възрастни хора. Вие сте склонни да поставяте любимия човек на първо място в ущърб на себе си и това може да завърши зле. Изпълнете живота си с различни хора, неща и дейности. Съпрузите са равнопоставени личности, не се посвещавайте на партньора си напълно, както на Бог.                                                                                                                                                                                                                                                     


Топ новини

виж още

Актуална тема