Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 3

Хороскоп

Посланието на числото 3

Посланието на числото 3 - Tribune.bg
Снимка:

Числото 3 в нумерологията означава приключения, циганска душа, социални връзки и духовен растеж. Тройката обещава много креативност, забавление и движение напред за всеки, който влезе в контакт с нея. Ако изведнъж установите, че числото 3 ви следва, където и да отидете - не е случайно. Светът ви казва, че трябва да запалите искрата на творчеството, да лансирате своите уникални идеи, които ще накарат хората да се движат напред.

Не бъдете прекалено сериозни и отговорни - време е за игра, свобода, забавление и комуникация. Три е мистично число, важно за много религии, приказки и легенди. То е символ на преодоляването на трудностите и духовното израстване - ако героят е изпълнил три задачи, той ще бъде награден. Така че, когато се натъкнете на числото 3, знайте, че предстои нов кръг на развитие. Приемете житейските уроци с благодарност.

Ако живеете или работите в сграда с номер 3, домът или офисът е изпълнен с творческа енергия, сякаш Музата се е настанила в него. Най-вероятно никога няма да можете да постигнете идеалния ред, но атмосферата винаги ще бъде топла, уютна и позитивна. Дом с номер 3 е идеално място за партита и забавни срещи. Това е много социален номер, така че идват много приятели. Такъв дом ще провокира живущите към духовно развитие и растеж, можете изведнъж да се заинтересувате от религиозни, езотерични, окултни науки.

Ако връзката ви с любим човек е започнала на 3-то число на месеца или в къща с номер 3, имате да учите заедно урок. Това не означава, че след като приемете урока, трябва да се разделите. Но бъдете внимателни и се опитайте да разберете на какво има да ви учи партньорът ви. След известно време можете да започнете да скучаете заедно, тъй като ще имате нужда от голяма компания, общи приятели. Много ще е хубаво, ако намерите съвместно творческо хоби, например да посещавате партньорски танци.                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати