Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 5

Хороскоп

Посланието на числото 5

Посланието на числото 5 - Tribune.bg
Снимка:

Числото 5 в нумерологията символизира всичките пет човешки сетива. Това число ни насърчава да чувстваме живота чрез всяка клетка на тялото и душата. Променливата, игривата, импулсивна 5-ца знае какво е истинско удоволствие.

Ако числото 5 започва да се появява често в живота ви, това означава, че Вселената ви насърчава да мислите по-малко и да чувствате повече. Трябва да използвате всичките си сетива, за да се насладите пълноценно на живота. Какъв мирис има сутрешният въздух? Кога за последен път ходехте боси по килима? А какво ще кажете за новите вкусове, когато опитвате нов плод?                 

Внимавайте, животът ви се превръща в сива рутина! Но не е късно да спрете и да го поправите.

Пътуванията и изучаването на нови дисциплини също са в духа на числото 5. То ви съветва да отидете на непознато място или да се запишете за нов курс на обучение.

Ако числото на вашия дом или офис е 5, той вероятно е като пълна чаша с удоволствия. Най-вкусната храна, най-приятният на допир текстил, най-привлекателните аромати и най-горещият секс са тук! Музика, свещи, вино и смях.

До известна степен 5-цата насърчава човешките зависимости, така че започването на здравословен начин на живот ще бъде трудно. Въпреки жаждата за удоволствие, числото 5 съвсем не е мързеливо. В дом под такъв номер новите знания се усвояват добре, интелектът на обитателите му винаги е активен и любопитен.

Ако любовната ви връзка е започнала на 5-о число или на адрес с номер 5, това ще бъде гореща и чувствена връзка. Вашата сексуалност ще се издигне на по-високо ниво, ще се научите как да се забавлявате и да се отпускате заедно както никога преди. Ако връзката продължи дълго време, можете да възприемете номадски начин на живот и да обиколите света, спирайки тук и там. Чудесно е да изучавате нещо заедно или да правите съвместна изследователска работа. За съжаление без учене, нови открития и постоянни промени в живота, вие и вашият партньор бързо се отегчавате един от друг.

Във връзките сте склонни към преследване на усещания и удоволствия, може да ви е трудно да бъдете верни. Ако обаче сте срещнали партньор, който се развива едновременно с вас и споделя желанието ви за приключения и нови знания, погрижете се за него. Избягвайте предсказуемостта и използвайте способността си да се адаптирате към обстоятелствата.                                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати