Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 6

Хороскоп

Посланието на числото 6

Снимка:

Числото 6 в нумерологията символизира любовта към човечеството, хуманизма, състраданието и готовността да се помогне. Шестте свята на сансара означават духовен растеж. Шестицата като смел средновековен рицар е готова да направи невъобразими подвизи, за да спаси света и да го направи по-добър.

Ако многократно виждате числото 6 по пътя си, това най-вероятно е знак. В зависимост от ситуацията в живота ви, 6-ицата може да изисква от вас да бъдете по-внимателни и снизходителни към другите. Това число мрази невниманието и безполезния труд, който не дава резултат, така че може да ви призове да поемете отговорност и инициатива. Погледнете от какво обикновено се оплаквате отвън. Не е ли във вашата власт да промените това? Числото 6 ви казва, че във всеки човек има нещо добро, помага да видите потенциала на хората около вас.

Ако номерът на дома, офиса, в които живеете или работите е 6, това е истински уютен рай за изгубените души. Това е мястото, което винаги е топло не само за тялото, но и за сърцето. Това е къщата, в която хората идват, когато няма къде да отидат; където бездомните котка или куче могат да намерят подслон и гладен пътник може да се отбие да хапне и да излекува раните си. Възстановяването, физическо и емоционално, в къща номер 6 е по-бързо и лесно. Този адрес е идеален за болница, катедрала, училище, обществена организация, която дава шанс на хората да започнат нов живот. За съжаление, жилище номер 6 е временният подслон. Когато човек получи това, от което се нуждае, той напуска това място в търсене на нова перспектива. Така също в офис номер 6 винаги ще има голямо текучество на персонал. Напълно „зелените“ кандидати ще израстват професионално и ще напускат за друга работа.

Ако любовта ви е започнала на 6-о число или в сграда номер 6, тя със сигурност ще бъде дълга и здрава. Вашите чувства са силно духовни, връзката не се крепи на ниски импулси. Тази връзка ще ви научи и двамата да обичате целия свят, да се грижите искрено един за друг и за всичките си роднини. Ще станете по-силни, по-здрави и по-мъдри. Най-вероятно ще имате няколко деца, домашни любимци и съвместни благотворителни и доброволчески проекти.                                                                                                                                                                                              


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема