Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 7

Хороскоп

Посланието на числото 7

Посланието на числото 7 - Tribune.bg
Снимка:

Числото 7 в нумерологията е символ на уединение, философско търсене, мистика, вътрешен растеж. Това мистериозно число е много интелектуално и некомуникативно, прониква в същността на нещата и явленията като вманиачен учен.

Ако постоянно се натъквате на числото 7, време е да се предпазите от шумни компании. Трябва да останете насаме със себе си, природата и книгите. Да чуете гласа на собственото си сърце, гласа на Вселената, да разберете смисъла на нейните процеси.

7 ви тласка към духовно и научно търсене. Планините на Тибет или местната библиотека - няма значение, основното е да търсите тишина и самота. Когато придобиете необходимите знания, целият ви живот ще се промени към по-добро. Числото 7 подчертава, че трябва да се учите. Включете в живота си стратегическо планиране, анализирайте фактите, развийте критично мислене. Освен това ще бъде полезно да започнете да медитирате и да използвате дневник на мечтите или дори обикновен дневник. Писането е чудесен начин за самооткриване.

Ако имате числото 7 като номер на къщата или офиса, в която живеете или работите, непременно ще повлияе положително на вашия интелект. На това място живеят или работят учени, философи, любопитни и алчни за знания хора. Децата, израснали в къща с номер 7, обичат да учат; компании с офис 7 непрекъснато се развиват и използват най-новите методи в бизнеса. Много книги и изписани тетрадки - доказателства за научни изследвания - са постоянно живеещи в къща номер 7. Но не очаквайте много гости, никой не е доволен от партита на такова място. Изключение прави срещата на участниците в дискусионния клуб.

Ако връзката ви с любим човек е започнала на седмо число или в сграда номер 7, тя ще носи печата на мистериозност. Определено любовта ви е изпратена за вас като урок. Трябва да се учите взаимно заради различния поглед към света. Вашите чувства са предимно интелектуални - и това изобщо не е лошо. Но не се изненадвайте от липсата на сексуална страст или топлина. Също така е малко вероятно да успеете да проявите истинска грижа един към друг. Тези отношения могат да бъдат много трайни, но по-скоро като приятелско партньорство, отколкото романтично.                                                                                              


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати