Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланието на числото 8

Хороскоп

Посланието на числото 8

Посланието на числото 8 - Tribune.bg
Снимка:

Числото 8 в нумерологията е символ на безкрайността. Въпреки атмосферата на мистика, която витае около това число, то е много материалистично и практично. Честността, хладния разум, финансовото благосъстояние, стабилността и сигурността са характерни за осмицата.

Ако числото 8 често се появява във вашия живот, Вселената ви призовава да слезете на земята. Въздушните замъци ще бъдат унищожени, така че е време да погледнете на нещата трезво и практично. Помислете за връзката, работата, забавлението си. Всичко това помага ли на вашия просперитет, мир, стабилност? Ако не, изхвърлете го. Направете крачка към нов, съзнателен живот, в който имате ясни цели и ценности, на които можете да разчитате. Освен това числото 8 внася справедливост в живота на човека. Това е определен символ на кармата - за всички лоши неща, които сте извършили, ще трябва да платите; за всичко добро – ще получите награда. Всяко действие има своите последствия, всеки момент на щастие или скръб има своята причина.

Ако живеете или работите в къща номер 8, няма как да ви нарекат беден човек. Този номер в адреса всъщност прави жителите му по-богати - затова смело се преместете в къща номер 8, ако финансите ви са в лошо състояние. Не очаквайте обаче, че парите просто ще ви паднат на главата. Осмицата ще ви принуди да мислите за много неща, да погледнете по-реалистично света, да вземете практически решения. Ще научите как да планирате времето си и правилно да приоритизирате. И като следствие от духовното ви израстване ситуацията в материалния свят ще се подобри. Офис с този номер е много благоприятно място за създаване и развитие на всеки бизнес, за разкриване на потенциала. Атмосферата в такова място обикновено е заредена с вдъхновение и нови идеи. Въпреки това, в жилище номер 8 може да бъде трудно да се отпуснете и да си починете, абстрахирайки се от бизнес делата.

Ако любовната ви връзка е започнала на осмо число или в сграда с номер 8 или по някакъв друг начин, свързан с това число, поздравления! Вашите отношения са здрави и трайни. Това със сигурност не е мимолетна афера. И двамата партньори подхождат към началото на отношенията с цялата сериозност и отговорност. Любовта ви ще ви направи по-щастливи и успешни, ще има постоянно развитие. Със сигурност ще създадете проспериращо семейство, възможно е няколко бизнеса и големи благотворителни проекти. Вие сте лоялни приятели и равностойни партньори, но не забравяйте да внесете романтика във връзките и да разпалите страстта.

Авторитет, власт, пари, прекрасна кариера е нещо, което със сигурност ще постигнете в живота. Обаче от вас зависи в какво русло, добро или зло, ще насочите енергията си.

Но помнете: Животът не е само работа и пари! Намирайте време и за развлечения.                                                                                                                                                                                                                                                                         


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети