Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Посланията на числото 4

Хороскоп

Посланията на числото 4

Снимка:

Ако числото 4 започва да се появява често в живота ви, това означава, че е време да се установите. Може би напоследък витаете повече в облаците. Сега е време да почувствате земята под краката си, да помислите над ситуациите сериозно и практично.

Числото 4 означава също, че трябва да се грижите за вашето имущество, материално и духовно. Осигурете подкрепа и защита на вашите близки, оборудвайте с удобства вашия дом. Научете се да планирате времето си и да вървите към целите си дисциплинирано. Трябва да намерите нещо, което ще ви направи самоуверени и по-устойчиви.

Ако номер 4 е на адреса на вашия дом или офис, това място е надеждна крепост. Живущите там мислят практично и материалистично, планират ежедневието си, редът и изобилието преобладават в този дом. На това място обаче романтичните и спонтанни импулси са притъпени или липсват, поради което е възможно скуката да почука на вратата с номер 4. За да намалите негативното влияние на  четворката, ходете на разходки, почивайте си извън дома. Намерете своето призвание с книгата „Смисълът на живота: в търсенето на ikigai“

Ако вашата любовна връзка е свързана с номер 4 (започнала е на четвърто число на месеца, в дом номер 4), вероятно ще прекарате остатъка от живота си заедно. Вие сте най-добрите приятели и партньори, които се подкрепят взаимно. Заедно сте по-силни, отколкото индивидуално. Но всичко това е ефективно, само ако сте равнопоставени, никой не е подчинен на никого. Да, в такива отношения няма достатъчно романтика и страст, но не забравяйте, че те бързо напускат всяка връзка.

Когато започнете сериозна връзка, тогава се впуснете в нея старателно. Вашият любим/а трябва да ви бъде приятел и равноправен партньор и ако се развиете и тръгнете заедно към целите си, семейството ви ще успее. Не забравяйте да казвате на сродната си душа за чувствата си, да правите изненади и да давате подаръци. Вие сте доста затворени в себе си, сдържани и изглеждате студени на външен вид и вашият партньор може никога да не разбере колко е важен за вас. Често когато хората мислят, че не са обичани и желани и започне да им липсва човешка топлота, те могат да я намерят другаде. Много връзки така се разпадат.                                                                                                                                                                                                


Топ новини

виж още

Актуална тема