Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пожелания според зодиакалния знак

Хороскоп

Пожелания според зодиакалния знак

Пожелания според зодиакалния знак - Tribune.bg
Снимка:

Наближава времето за отправяне на пожелания – любимият момент на много хора. Много силен момент е времето на новолунието. Тази седмица новолунието ще бъде на 1 август в 06:13ч. От настъпването на новолунието и в следващите часове можете да извършите своя малък ритуал.

Тъй като всички ние сме родени под различни знаци на зодиака, то процесът на пожелаване на желания и тяхното ефективно изпълнение също изисква различни обстоятелства.

Как правилно да си направите пожеланието въз основа на зодиакалния знак, в който сте родени? Има някои особености.

Нека да разгледаме астрологичният справочник. Всеки от 12-те знака на зодиака, както знаете, принадлежи към един от четирите елемента: Овен, Лъв, Стрелец – принадлежат на стихията на Огъня; Риба, Рак, Скорпион – принадлежат на стихията на Водата; Водолей, Близнаци, Везни – принадлежат на стихията на Въздуха; Козирог, Телец и Дева – принадлежат на стихията на Земята.

Как да си пожелаете нещо според вашия зодиакален знак

Най-добре е този ритуал да се започне в новолуние. Продължавате да го правите всеки ден до пълнолуние (може и по-малко дни) като особено добре е, ако използвате да го правите във вълшебната минута всеки ден, но ако нямате тази възможност, когато можете.

Овен, Лъв, Стрелец

За бързото изпълнение на желанията на огнените знаци, техен помощник ще бъде Огънят. Изберете времето по здрач, когато никой не може да ви пречи. Запалете свещ в стаята и споделете желанието си пред запаления пламък. Гледайте огъня без да откъсвате очите си от него и ясно изговорете желанието си три пъти. Запишете желанието си на лист хартия и го четете пред пламъка по-често. Когато желанието е изпълнено, изгорете листа над пламъка на свещта с благодарност към Огъня и на Висшите Сили за тяхната помощ. Пепелта може да изхвърлите на течаща вода, да разпръснете от високо.

Риба, Рак, Скорпион

Водата ще бъде вашият главен помощник в бързото изпълнение на желанието ви. Най-добрият избор на място за изпълнение на ритуала на пожелание ще бъде при всеки воден източник. Но ако нямате тази възможност в момента, тогава можете да си налеете вода в легена, ваната, да гледате водата продължително и да си пожелаете нещо на глас като повторите три пъти, след това го запишете на лист хартия. Направете лодка от този лист и я пуснете на щастливо плаване, ако сте при водоизточник. След изпълнението на вашето желание, не забравяйте да благодарите на Водата – вашият елемент и на Висшите Сили за тяхната помощ.

Водолей, Близнаци, Везни

Желанието ви ще бъде по-лесно да се изпълни, ако сте някъде навън сред природата и го кажете на глас три пъти на вятъра. Можете също така да напишете желанието на малък лист хартия и да го пуснете да го отнесе вятъра. Ако няма вятър в този момент, можете да си пожелаете, като се разхождате и гледате към облаците. Ще изчакате ветровит ден и тогава ще пуснете листа или ако няма такъв ден, може да го пуснете от висок етаж на някоя сграда. Когато се изпълни желанието ви, не забравяйте да благодарите на стихията на Въздуха и на Висшите Сили за тяхната помощ.

Козирог, Телец, Дева

Тъй като вашият елемент е Земята, за бързо изпълнение на желаното от вас, напишете го на лист хартия и го заровете в земята. Там на глас го кажете три пъти. Важно е през този период да не се отпускат заеми на никого. Когато желанието е изпълнено, не забравяйте да благодарите на елементите на Земята и на Висшите Сили за тяхната помощ.

Разбира се това е само съпътстващ съвет какво да направите, за да се осъществи по-бързо желанието ви според зодиакалният ви знак и управляващата ви стихия. Можете да си пожелавате и без тези ритуали като използвате само новолунието. Винаги трябва да помните, че късметът ви е в собствените ви ръце и зависи от действията, които предприемате, за да осъществите плановете си и намеренията си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети