Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пожелайте си нещо в пълнолуние

Хороскоп

Пожелайте си нещо в пълнолуние

Пожелайте си нещо в пълнолуние - Tribune.bg
Снимка:

Най-добрият момент да отправите желание е полунощ

Тази вечер в 19:49 ч. има Пълнолуние.

На Пълнолуние можете да си отправите желание към Вселената, има голям шанс за неговото изпълнение. Желанието трябва да е само едно, това, за което най-силно копнеете, а не няколко. Трябва да съсредоточите цялата си сила и енергия върху една мисъл. Само ако човек иска нещо силно и искрено, тогава Вселената ще помогне да сбъдне мечтата си. Много е важно какво точно искате и как формулирате. Не трябва да се отнася до други хора.

Най-добрият момент да отправите желание е полунощ. Обикновено в този момент Луната има максимална сила, която умело може да се използва. Желателно е Луната да бъде ясно видима на нощното небе. Ако през този ден е облачно, тогава определено не си струва да правите нищо.

Настроението трябва да е весело и положително. Само вярата, че всичко ще се получи, ще привлече необходимите обстоятелства, хора и мисли, незабележимо ще помогне за изпълнение на желанието ви. Важно е да можете да си представите чувствата, които ще възникнат в момента, когато се изпълни.

Опитайте се да си представите, че всичко е вече изпълнено, каква радост и щастие ще изпитате в този момент.

Обръщайки погледа си към кръглия диск на Луната, трябва да изразите своето съкровено желание, като го изкажете на глас. Нека не е силно, за да не чуе никой, но още по-добре е да го направите без свидетели. Смята се, че Пълнолунието има голяма енергийна сила, способна да реализира намеренията на хората.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още