Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пожелайте си нещо в пълнолуние

Хороскоп

Пожелайте си нещо в пълнолуние

Снимка:

Най-добрият момент да отправите желание е полунощ

Тази вечер в 19:49 ч. има Пълнолуние.

На Пълнолуние можете да си отправите желание към Вселената, има голям шанс за неговото изпълнение. Желанието трябва да е само едно, това, за което най-силно копнеете, а не няколко. Трябва да съсредоточите цялата си сила и енергия върху една мисъл. Само ако човек иска нещо силно и искрено, тогава Вселената ще помогне да сбъдне мечтата си. Много е важно какво точно искате и как формулирате. Не трябва да се отнася до други хора.

Най-добрият момент да отправите желание е полунощ. Обикновено в този момент Луната има максимална сила, която умело може да се използва. Желателно е Луната да бъде ясно видима на нощното небе. Ако през този ден е облачно, тогава определено не си струва да правите нищо.

Настроението трябва да е весело и положително. Само вярата, че всичко ще се получи, ще привлече необходимите обстоятелства, хора и мисли, незабележимо ще помогне за изпълнение на желанието ви. Важно е да можете да си представите чувствата, които ще възникнат в момента, когато се изпълни.

Опитайте се да си представите, че всичко е вече изпълнено, каква радост и щастие ще изпитате в този момент.

Обръщайки погледа си към кръглия диск на Луната, трябва да изразите своето съкровено желание, като го изкажете на глас. Нека не е силно, за да не чуе никой, но още по-добре е да го направите без свидетели. Смята се, че Пълнолунието има голяма енергийна сила, способна да реализира намеренията на хората.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още