Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Позитивни утвърждения за успех

Хороскоп

Позитивни утвърждения за успех

Позитивни утвърждения за успех - Tribune.bg
Снимка:

Утвържденията са положителни фрази, които имат специална сила да мотивират, събуждат положителна енергия в нас и програмират човек за успех.

Тези фрази са изключително прости, но изключително силни. Всяка дума, която произнасяме, променя енергията ни, всяка мисъл, която имаме, може да се прояви в реалността.

Негативните фрази носят неудовлетвореност, лошо настроение, негативна енергия, докато, от друга страна, положителните фрази привличат само щастие.

Ето 7 фрази, които ще ви помогнат да привлечете късмет и просперитет: 

1. "Щастието ме изпълва." - Можете да кажете това утвърждение пред огледалото веднага след като се събудите, това ще ви помогне да се адаптирате към положителната вълна и лесно да се справите с всички задачи, планирани за този ден. 

2. "Наслаждавам се на живота си." - Тази фраза може да се казва постоянно през целия ден, особено ако има временни препятствия по пътя или събитията не се развиват по план. 

3. "Моят път води към просперитет, аз привличам щастие всеки ден." - Друга магическа фраза, благодарение на която ще бъде възможно да се преодолеят трудностите и да се решат дилеми. 

4. "Аз съм в хармония със света." - Тази фраза ще ви помогне да намерите вътрешен мир, да не се поддавате на провокации и да не грешите при вземането на решения. 

5. "Щастлив/а съм всеки ден." - Утвърждение, което се казва сутрин и привлича успех, може да ви помогне да се справите с всички трудности по пътя към щастието. 

6. "В живота ми винаги има място за щастие." - Изречение, което ще ви помогне да привлечете просперитет и ще ви мотивира да се възползвате от възможности, които могат да променят живота ви към по-добро. 

7. "Аз представлявам успеха." - Можете да го използвате преди важни срещи, подписване на документи или започване на сериозен проект. Помага ви да повишите самочувствието си и няма да ви позволи да залитнете и да се откажете от желания път.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети успех, щастие
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети