Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Практика на деня – Работа с дървета: Общуване с бор

Хороскоп

Практика на деня – Работа с дървета: Общуване с бор

Снимка:

Практика на днешният 24 лунен ден е работа с дървета. Сега това е полезно повече от всеки друг път. В този лунен ден е добре да трупате енергия в себе си. От една страна е добре да бъдете повече време на открито, от друга – да се заредите с енергия от природата. Може да се направи с всяко дърво, но най-подходящо е да се иска енергия и сила от бора.

Открийте бора, който ви харесва, той ще се откроява от масата на другите дървета. Свържете се с него, поговорете с него (може и мислено), поискайте разрешение да го докоснете. Прегърнете го, облегнете се с гръб към него, мислено влезте в неговият ствол с гръбнака си. Станете бор. Когато прегръщате дървото, задействате сърдечната чакра и чакрата на третото око. Дървото помага да ги балансирате и с лекота да изразявате чувствата си, а умът ви да се проясни. Борът одухотворява и дава връзка към по-висшите планове в Космоса.

Постойте толкова, колкото ви е приятно. След това се отдалечете от дървото, благодарете на бора за силата, която сте получили от него, пожелайте му радост и дълги години.

Борът е бил значимо дърво за древните гърци и е бил посветен на Афродита, Дионис и Пан. Тъй като е вечно зелено дърво, асоциирали го с раждането, живота и безсмъртието. Във финикийската митология богът на слънцето Атис умрял под бор и през пролетта се възродил отново. Боровата шишарка се счита за символ на плодородие, добро здраве и успех. В Япония борът, кедърът и кестенът са признати за земните домове на боговете.

Мантра на деня

Любовта ми към мен е толкова силна, че осъзнавам, че животът ми е прекрасен.

Моите мисли и моят свят намират израз в тялото ми с такава сила, че чувствам, че имам отлично здраве.

Цялата Вселена показва неизмерима любов към мен.

Знам, че ако искам, ще имам нови възможности.

Знам и разбирам, че Вселената и аз сме тясно свързани, защото между нас има хармония, която ни свързва със Силите на Вселената.

Всичко, което гледам и виждам ми носи радост и възторг.  


Коментари (1)

Светлана Христова Хубава и хармонична седмица!
12.10.2020 07:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още