Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Практика за 9 лунен ден

Хороскоп

Практика за 9 лунен ден

Практика за 9 лунен ден - Tribune.bg
Снимка:

От 11:12ч на 8 февруари до 11:39ч на 9 февруари сме под влияние на 9 лунен ден.

Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата или нейното изцеление. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия - всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно. Нашето подсъзнание ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Целия този негатив  е заточен в нашето подсъзнание,  с всички сили се опитва да се освободи, да се реализира в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще трябва да се върнете към онова, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да изпълните обещанията, да се извините на обидените.

Традиционната практика на 9-ия лунен ден е премахването на чужди негативни програми, така наречените „повреди“. Всяка негативна програма действа по два начина: блокира потока от полезни енергии и въвежда чужди отрицателни енергии в тялото. В двата случая човек губи способността си да възстановява по естествен път загубените сили. След влизането в сила на програмата способността на човека да обменя хармонично енергии със света се нарушава. Човешката енергия е свободна верига с входове и изходи на енергия, през които непрекъснато протича жизнената енергия, която човек получава от земята, Космоса, от храната и взаимоотношенията с другите хора. Блокирането на тази система на човек може да се случи на входа или на изхода на енергията - в ръцете, краката или по чакрите.

Можете да определите наличието на енергийно блокиране на ръцете си със запалена клечка кибрит. За да направите това, вземете чаша вода. Запалете клечка кибрит от пламъка на свещ и я дръжте с лявата си ръка, докато изгори напълно. Хванете клечката за вече изгорения край, оставете да изгори напълно и след това я хвърлете в чаша с вода. Ако нямате „запушване“ на енергията, тогава клечката ще плува на повърхността на водата, ако има блокиране на енергия на ръцете, тогава клечката ще отиде към дъното. Направете същото с дясната си ръка.

Можете да премахнете тези блокажи с помощта на същата свещ. Направете нечетен брой кръгове с горяща свещ около китките на двете ръце, по контура на дланта и след това обиколете нечетен брой пъти около върха на всеки пръст, първо на лявата ръка, а след това на дясната. За профилактика и за прочистване от енергийната „мръсотия“ е полезно да обикаляте с пламъка на свещта около контура на цялото тяло в 9-ия лунен ден. Дръжте свещта първо в дясната ръка, минавайки по контура на лявата страна. Започнете от горната част на главата. Стигайки до чатала, вземете свещта в лявата ръка и продължете да очертавате краката, дясната страна и ръка. След като вдигнете свещта в горната част на главата, обходете контурите на вашият енергиен двойник, с който човек е свързан чрез коронната чакра.


Топ новини

виж още
Актуална тема