Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Практика за привличане на сродната душа

Хороскоп

Практика за привличане на сродната душа

Снимка:

Включете медитативна музика. Легнете и отпуснете тялото си.

Представете си, че сте на най-красивото място, което можете да си представите! Много пъстри и ухаещи цветя има наоколо, красиви пеперуди летят, чувате пеенето на птици, музика се лее, фонтаните румолят. Чудесно място!

Вървите и виждате пред себе си красив Храм със златисто-розов цвят, приближавате се, посрещат ви ангели в златисто-розови одежди и ви отвеждат в прекрасна сводеста зала.
Колко е красиво! Има прекрасни вази с цветя, музика и божествен аромат се носят навсякъде, шикозни килими на пода, меки дивани покрай стените, маси с лакомства пред тях. В средата на залата на два престола седят Бог Купидон и богинята Веста. Те ви поздравяват и ви канят да приближите.

Вие се качвате при тях, поздравявате ги и казвате: Дойдох при вас с молба, готов/а съм да приема своята половинка в живота си! Моля ви да премахнете всички блокажи в тялото ми, които ми пречат да се срещна с него (нея)! 

Предлагат ви да отидете в центъра на залата и изведнъж около вас, върху вас и през вас, започва да се излива розово-червено-златиста светлина. Мощна сила ви издига над земята, извисявате се на метър от пода и виждате, наистина виждате как всичките ви страхове и блокажи, които ви пречат, изтичат от вас и са изпратени към земята за преработка. Колко ви е леко и свободно сега! Вие сте млади, силни, силата на любовта ви изпълва с мощни потоци!! Плавно се приземявате на пода, всичко наоколо се изпълва с това вълшебно сияние и изведнъж вратите в края на залата се отварят и Той (Тя) бавно идва към вас, усмихва ви се галейки ви ласкаво с очи!!!

И вие разбирате, че това е този (тази), когото (която) търсите и чакате цял живот! Той (Тя) протяга ръце към вас, вие сте обхванати от неземна наслада!! Той е!(Тя е!) Точно този (тази), от който (която) се нуждаете! Този (тази), с когото (която) ще изживеете живота си, като забавна и щастлива песен! 

Боговете съединяват вашите ръце и казват на двама ви: „Благославяме ви за щастлив семеен живот! Живейте щастливо до края на живота си! В любов и просперитет!“

Благодарете на боговете и ангелите, запечатайте чувствата, които сте изпитали тук, в сърцето си и се върнете в реалността!! Любовта ви благослови!                                                                                                                                                                                                                


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още