Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Практикувайте „Лечебни звуци“

Хороскоп

Практикувайте „Лечебни звуци“

Практикувайте Лечебни звуци - Tribune.bg
Снимка:

Ако произнасянето на определени звуци ни се струва абсолютно безсмислено, то на равнището на менталната енергия това може да доведе до промени в съдбата на човек. И задължително до положителни промени, ако провеждате тази практика с вяра в душата.

Пеенето на мантри, различни молитвени песни, дори само мелодичното произнасяне на звуци, хармонизира човешкото тяло вътрешно и има лечебна сила.

Дори ако езикът на дадена молитва не ви е известен, тогава вибрациите, създадени по време на четенето й пак оказват благоприятен ефект върху вътрешните органи и всички жизненоважни системи.

Необходимо е емоционално и ментално да се настроите към положителен резултат от практиката. Почувствайте тънко своите вътрешни усещания. Осъзнайте, че при произнасяне на звуците тялото ви ще започне да се самолекува и процесите, протичащи вътре в него сами ще се регулират. Нарастващата Луна е идеален помощник за благоприятен естествен ефект.

 

„А“ - звук, който активира белите дробове, увеличава обема и силата им (облекчава нервното напрежение и има ефекта на „покаяние“);

 

„О” - внася хармония в човешкия живот;

 

„И” - има благоприятен ефект върху функционирането на мозъка, лекува заболявания на дихателните пътища, помага в борбата с лошото настроение и депресията;

 

"E" - работи с гърлото и трахеята. Опитайте се да го пеете звука достатъчно високо. 

 

Тази практика може да се изпълнява винаги, когато имате желание или нужда, но е особено полезна да се изпълнява през днешния ден.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още