Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пръстенът на Юпитер – знакът на късмета

Хороскоп

Пръстенът на Юпитер – знакът на късмета

Пръстенът на Юпитер – знакът на късмета - Tribune.bg

Пръстенът на Юпитер е много рядък знак на човешка ръка. В този случай говорим за малък полукръг, който започва на същото разстояние между линията на главата и основата на показалеца и достига почти до средата на линията на основата на пръста.

Във всеки случай този знак изразява предразположението на човек към социални и философски науки или показва интереса му към подобни проблеми.

Това е връзката между психическото състояние и духовността. Тези хора с този пръстен са интелигентни, интуитивни и мистериозни. Те обичат да се ровят в мистериозни неща, имат шесто чувство и са комуникативни.

Те разбират много добре човешката природа, талантливи са в областта на изкуството и имат лидерски качества. Пръстенът на Юпитер представлява мъдрост и склонности към философия. По този начин тези, които го имат, могат да възприемат професии като учител, адвокат, съдия. Те също могат да се включат в психологически консултации, религия и нумерология.

Докато съществува този пръстен, човекът ще остане млад и мъдър. Освен това пръстенът е знак за късмет, което означава, че винаги можете да получите неочаквана помощ в привидно безнадеждна ситуация.

Ако пръстенът е дълбок и ясен, това означава, че имате висока интелигентност и развит усет. Можете да ги изразите в литературни и художествени творби, да станете известни и на висока позиция.

Ако Пръстенът на Юпитер е в полукръг, това означава, че „поставяте чувствата си върху подноса“, че имате високи стремежи и че можете да постигнете много успехи в областта на музиката.

Ако пръстенът на Юпитер е неясен, това показва, че интелигентността и духовността не са силни и желанието не е силно.

Ако имате два пръстена на Юпитер, те показват, че имате голям късмет и винаги можете да превърнете злото в добро, независимо от вашите неуспехи или спорове.

Ако имате пръстена на Юпитер, вие сте много мъдри и можете да гледате на всичко обективно, можете да анализирате всичко добре и да се гордеете с добре развито шесто чувство.

Двата пръстена на Юпитер често се срещат на дланите на астролози, нумеролози и психолози.

Как да подобрите късмета си?

Тъй като пръстенът на Юпитер се намира само на дланта на щастливците, можете да носите пръстен на показалеца си, за да оформите знака и да подобрите късмета си. Пръстенът може да бъде златен или сребърен и за предпочитане вграден с бижу.

 

Пръстенът на Юпитер Пръстенът на Юпитер


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати