Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Преодоляване на трудни ситуации

Хороскоп

Преодоляване на трудни ситуации

Снимка:

Животът не е лесен. Всеки се сблъсква с препятствия. Това могат да бъдат ежедневни незначителни проблеми, загуби или по-големи несправедливости.

Някои ситуации може да изглеждат безнадеждни и да ни създават усещането, че губим контрол над живота си. Истината е, че всяко преживяване, всяка среща с определен човек са планирани в нашия начин на живот, за да ги преживеем. Те ни дават уроци, които сме се съгласили да научим преди раждането.

Астрологията може лесно да предскаже кога ще се появят тестове. Циклите на някои планети се повтарят в живота на всеки човек на равни интервали. Например циклите на Сатурн се появяват след около 7,5 години. Традиционната астрология свързва планетата Сатурн с кармата. Той символизира справедливостта и поговорката: „Каквото посееш, това ще пожънеш.“ Сатурн е мъдър учител, който посочва чрез препятствия областите, които трябва да развием. Трудностите, които възникват при тази планетарна позиция, ни предупреждават за това, което трябва да направим/разрешим преди или обратно, да спрем да правим и да го оставим. Замитаме го под килима. След седем години обикновено възниква отново подобна тема и обстоятелствата ни принуждават да действаме. Ако човек отново избягва отговорността и не прави нищо, тогава той не разбира уроците, които трябва да научи, и не може да продължи напред в живота.

Ако човек няма разрешено минало, тогава не може да създаде по-добро бъдеще.

Пречките, пред които сме изправени, не са наказания. Те са важни за нашето развитие и растеж. Вселената ни изпитва, за да видим дали сме готови за нещата, които желаем и са готови за нас. Винаги получаваме само това, което можем. Вселената ни води, дава ни силата, от която се нуждаем, за да станем възможно най-добрата версия на себе си и да реализираме потенциала си.

Ако срещнете препятствия и не виждате възможни решения, изчакайте нещо да се появи. Дайте на Вселената шанс да ви помогне. Винаги има нещо, което човек може да направи. Проблемът почти винаги има решение. Каквото си мислим, това създава нашата реалност. Всички ние имаме възможност да видим добро или зло в определена ситуация. По този начин можем да променим възприятието си за това, през което преминаваме. Двама души могат да разглеждат една и съща ситуация по напълно различни начини. Ако се фокусираме върху положителното, нашият житейски опит ще бъде положителен дори в трудни времена.

Без значение пред какви изпитания се изправяте, през какво преминавате, винаги трябва да спрете и да се запитате. „На какво трябва да ме научи това преживяване?“ Това е прост въпрос, който ще промени начина, по който гледате на живота. Това ще ви помогне да намерите смисъла на нещата, да видите контекста, да разберете уроците, които трябва да научите. Когато си задава тези въпроси, човек използва своя опит в бъдещи ситуации и след това разглежда различните неща по различен начин.

 

Уроците, които научаваме от житейските ситуации, ни помагат да вземаме по-добри решения и да избягваме ненужни грешки. Когато приемете, че във всичко трябва да се научат уроци, тогава ще преминете по-лесно през космическите тестове. Ще имате по-добри познания и също така ще придобиете необходимата сигурност, че каквото и да се случи в живота ви, можете да се справите с това и то е за ваше най-висше добро. Така по-добре ще осъзнаете какво и защо преживявате, няма да обвинявате другите, ще станете по-силни и по-мъдри.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още