Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Препоръки за днешната сряда

Хороскоп

Препоръки за днешната сряда

Снимка:

Препоръчва се да се отървете от всичко ненужно, старо и това, което ви натоварва в живота

Днес почивката е противопоказна. Опитайте се да прекарате този ден възможно най-активно, изпълнете с дейности всеки час от деня си. Дори да имате почивен ден от работа, прекарайте го активно. Например, занимавайте се с домакински дела, играйте с децата, направете нещо сами.

Този ден е идеален за всички домакински дела. Можете да предприемете всякакви дейности, свързани с къщата. Това може да бъде или някакъв ремонт, или малко почистване, възстановяване на реда в стаите. 

Препоръчва се да се отървете от всичко ненужно, старо и това, което ви натоварва в живота. Това може да бъде както материални неща, така и духовна привързаност. Ето защо, без съжаление изхвърлете стари неща, това ще изчисти добре енергията на вашия дом.

Ще бъде хубаво, ако можете да споделите домакинските си задължения със семейството си. Съвместната работа ще укрепи връзката ви и ще ви сближи много.

Също така в този ден е добре да извършвате всякакви работи в градината, на улицата. Например, можете да засадите дърво или да боядисате оградата, да почистите градината. Физическата активност на чист въздух ще ви бъде от голяма полза. Цветя не се препоръчва да засаждате.

В този период има спад на жизнената енергия, затова е добре да предприемете мерки за укрепване на здравето. Прекрасно време за медитации, духовно изчистване (четене на мантри, молитви), духовни практики, лечебни мудри.

Ако чувствате, че силите ви са на привършване, изпълнете мудрата „Енергия”:

Позиционирайте ръцете си на нивото на слънчевият сплит. Съединете възглавничките на палеца, средния и безименния пръсти. Получава се нещо като знака на рокаджиите.

Изпънете кутрето и показалеца, но без напрежение. Мудрата може да се изпълнява и с една ръка.

Разтриване на тялото и крайниците с морска или готварска сол по време на къпане е особено полезно за хора с лошо кръвоснабдяване на крайниците или затруднено потоотделяне, също и за тези, които страдат от ревматизъм. Освен това солта пречиства от негативна енергия.

Отличен начин за изчистване съдовете на лимфата е да се ядат зелени ябълки.

Вземете 3 кг зелени ябълки. Без да ги режете, цели ги сложете в съд и ги залейте догоре с гореща вода. Оставете ги да стоят 1-2 часа, а после ги смелете. Получената смес яжте в продължение на 3 последователни дена на малки порции. Може да се добави малко мед и ябълков сок.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още