Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Природни благородници: зодиакални знаци на „синята кръв”

Хороскоп

Природни благородници: зодиакални знаци на „синята кръв”

Снимка:

Не е необходимо да се родите благородник, за да станете образован човек, да имате вкус и отлични маниери

В съвременния свят благородният произход е загубил своето значение, но елегантните маниери и образование все още са ценни. Астролозите разграничават 4 знака на зодиака, които са природни благородници и се държат като представители на „синята кръв“.

Везни - представители на елемента въздух - това определя тяхната линия на поведение. Те са добре възпитани, притежават светски маниери, обличат се елегантно. Общуването с Везните е леко и непринудено. Дори в конфликтна ситуация Везните рядко си позволяват да повишат гласа си или да направят скандал. Те ще изразят най-неприятните неща със сдържаност и уважение. Те са щедри към другите и ако могат да помогнат, винаги ще предложат помощ. Тяхната слаба страна е откритостта, от която хората често се възползват.

Лъвът знае как да се държи пред публика, като истински представител на „синята кръв“. Често гледа отгоре другите, но в същото време се държи с тях сдържано и любезно. Лъвът има изящни маниери и винаги е интересно да се говори с него. Дори ако Лъвът няма енциклопедични познания, кръгозорът му е широк и речта му е добре поставена. Освен това Лъвът няма равен на себе си по любов към лукса във всичките му проявления: дори и в малките неща, той се обгражда със скъпи и качествени вещи.

Девата от детството си лесно усвоява правилата на поведение и добрите маниери и тъй като е перфекционист във всичко, тя се държи толкова безупречно във всяка ситуация. Имайки предвид, че мнозинството от представителите на този знак са много умни и добре владеят емоциите, те са добре дошли гости в светското общество. Освен това Девата е добре образована и се радва на авторитет не само сред близкото си обкръжение, но и в професионалната среда. Понякога е високомерна, но това е присъщо на представителите на „синята кръв“.

Рибите са възпремчиви натури и от детството си се стремят към красотата. Те тънко усещат музика и поезия, обичат изкуството. Рибите са надарени с артистичен вкус, така че винаги са красиво облечени, а интериорът на дома им предизвиква възторг. Те са добре образовани, спазват етикета и принадлежността им към аристократичния слой не предизвиква съмнение у никого.

Не е необходимо да се родите благородник, за да станете образован човек, да имате вкус и отлични маниери.

Марианна Басс, експерт астролог и таролог  


Коментари (1)

Уви Тук характеристиката не е точна
30.06.2020 13:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема