Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Приятелство между жените

Хороскоп

Приятелство между жените

Снимка:

Може ли да има приятелство между жени, може ли да бъде истинско приятелството между тях.

1. От астрологична гледна точка най-верни и най-последователни се считат жените от земните знациТелец, Козирог и Дева. Те трудно установяват приятелство, но веднъж създадено, се отнасят твърде отговорно към него, правят компромиси и също така са грижовни към приятелките си.

Привлечени са от приятелки, принадлежащи към огнената стихия, които се отличават с ярки качества, липсващи на тях самите.

С представителките на водната стихия също ще им е интересно. Имат сходство на характерите. Те се явяват като един безмерен съд, в който жените от Рак, Скорпион и Риби изливат своите емоции. Този съд никога не се препълва и никога не изнасят чуждите тайни.                                     

Ако имат приятелство с жени от въздушната стихия, земните жени остават с усещането, че общуват с извънземни. Чувстват раздразнение, когато се скача от една тема в друга бързо, чувстват се едва ли не като впрегнат кон. Такава връзка трудно би продължила дълго време.

2. Жените от огнената стихия – Овен, Лъв и Стрелец

Лесно се сближават с приятелки от стихията на въздуха. Това са едни от най-силните варианти за женско приятелство. Бързо ги учат да се разтоварват с помощта на задушевни разговори и различните вкусове и интереси не са пречка между тях.

Друга силна и здрава основа за дружба е връзката им с жени от стихията на земята. Едните (огънят) са винаги пълни с идеи, а другите - с тяхната земна практичност и основателност, без които идеите не са възможни да се въплътят. Обаче, като седнат на масата на преговорите, нашите дами подлагат на сурово изпитание приятелството си. Първите се уповават на авантюризма си, при който рискът е невъзможен, а вторите – на здравия разум и съблюдаване на правилата.

С представителките на водната стихия им е скучно или опасно. Те гасят техния огън на вечния им ентусиазъм.

3.На жените от въздушната стихияБлизнаци, Везни и Водолей – не им е дадено да разберат какво е това настояща дружба. Те са твърде подвижни и повърхностни, винаги са обградени с компании, с много хора. Лесно осъществяват запознанства и лесно ги зарязват. Считат земните и водните хора за несъвместими с бързото течение на живота. Тяхната сериозност смятат за голям недостатък.

Въздушните знаци никога не изпитват любовната задълбоченост и любовните мъки, характерни за останалите знаци. Въпреки че са толкова повърхностни, те могат да съпреживяват романите, които се случват на приятелките им от земната и водната стихия.

Предпочитат приятелки от огнената стихия, които намират за интересни, макар и опасни. А те пък от своя страна проявяват интерес към нашите героини, защото ги намират за ерудирани, разностранни, умеещи да говорят добре. Но тези отношения не бива да се считат за истинска дружба. В тях не може да се получи дълбочина като при другите.

4. Жените от водната стихия – Рак, Скорпион и Риби - са емоционални, задълбочени. За тях приятелството е свято. По чести проблеми нямат равни на себе си.

За тях приятелките им от огън и въздух не могат да ги разберат и да ги утешат. Не са способни да изтрият техните сълзи, тъй като им съчувстват само на думи. Едните са твърде вятърничави, другите твърде егоистични.

Както обикновено се казва, всяко правило си има изключения. А изключенията идват в случая оттам, че за да определите истинската си стихия, е нужно да познавате добре личния си хороскоп, защото по Слънце може да сте например Въздух, а по хороскоп да сте воден тип.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още