Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Проектиране на перфектния ден

Хороскоп

Проектиране на перфектния ден

Снимка:

С помощта на това просто упражнение имате шанс да използвате силата на ума си, като проектирате своя мечтан ден. Това е много прост и ефективен метод, благодарение на който можете да промените сивия си живот. Техниката за проектиране на перфектния ден е описана от Чарлз Томас Кейси - внук на известния „спящ пророк“, най-известният медиум Едгар Кейси. Като взема предвид думите на дядо си, който каза, че „умът е строител“, той искал да провери дали е истина, внимателно създава във въображението си идеалния ден за себе си и изчаква да види какво ще се случи.

Чарлз записва своята визия на лист хартия и предположил, че след седем години така ще изглежда неговият перфектен ден. В него той дефинира своя дневен ред, като дори описва типа на своята мечта и бъдеща кола. Чарлз често се връщал към деня на мечтите си, но с времето спрял да го прави и почти забравил за това. Около седем години по-късно той посегнал към книга, в която някога бил скрил лист хартия с описания идеален ден. Удивен, той стигнал до извода, че почти всеки негов ден почти изцяло съвпада с това, което е записал и приел.

Как можете да проектирате идеалния си ден, така че да може да се сбъдне в бъдеще? Помислете внимателно какво очаквате от живота. Вземете химикалка и запишете идеалното начало на деня си на лист хартия. Може да започнете с някое хубаво и радостно събитие. Опишете емоциите и впечатленията си в този перфектен за вас ден. Съчетайте този ден със сбъднатите си мечти. Помислете за целите, които смятате, че можете да постигнете и които са в съответствие с вашите намерения. Опитайте се да четете често написаното за вашия идеално проектиран ден, опитвайки се да го визуализирате точно - за предпочитане, когато се събудите и точно преди лягане. Отделете време - изчакайте търпеливо този ден да дойде.

Някои хора ще видят първите резултати дори след няколко седмици, докато други с по -обширни мечти могат да изчакат няколко години. Най-добре е да не очаквате бързи резултати или да зададете по-дълъг период от време, докато този ден дойде.

Пример за човек, който се опитва да намери добра работа и собствен дом: Отварям очи и се чувствам добре отпочинал, пълен с енергия и сила. С усмивка на лице приветствам поредния красив и живописен ден. Намирам се в красива спалня в моя красив дом, за което съм много благодарен. Възхищавам се с удоволствие на интериора на моя модерен дом. Тъкмо се подготвям за перфектната си, добре платена работа, което ми доставя голямо удовлетворение и радост. Чувствам се важен, мъдър и уважаван от хората. Благодаря за прекрасната ми работа.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още