Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Проклятията програмират кармата

Хороскоп

Проклятията програмират кармата

Проклятията програмират кармата - Tribune.bg
Снимка:

Произнасяйки думи на благословия и добро, оздравяваме сами себе си и околните

Московски изследователи под ръководството на кандидата на биологическите науки П.П.Гаряев създали прибор, който моделира действието на проклятието. За изследванията те взели семена от растението ара-бидопсис. Резултатите от опитите ужасили учените. Въздействието от словесната обработка на растението била подобна на 10 хиляди рентгена. От такава ударна доза се разбили връзките в ДНК, хромозомите се разпаднали и се смесили гените. Повечето семена загинали, а у “преживелите” генетическият апарат започнал да “изработва” противоестествени програми – започнали чудовищни мутации, които обрекли растенията на тежки болести и преждевременна гибел. 

Учудващо било, че резултатите от експеримента не зависели от силата на звука на произнесените думи. Ефектът бил предизвикан не от силата на звука, а от смисъла на казаното – рязко негативно отношение към растението. Какъв е механизмът на това разрушително въздействие? Изследванията показали, че думите силно изменят структурата на водата, а в човешкото тяло има вода. Затова на нашия организъм не е безразлично, с какви думи го “обработват”.

Оказало се, че под въздействието на човешката реч молекулите на водата влизат в различни връзки (ансамбли). Ако се „наговори” на водата проклятие, то нейните молекули се обединяват в структури, които по форма и свойства наподобяват отрови. Ако се изпие водният им еквивалент, човек може да заболее тежко или дори да умре. Изследванията доказали, че под въздействието на благословия, молекулите на водата образуват структури по форма и свойства, наподобяващи молекулата на наследствеността – ДНК на здрав човек. Следователно, произнасяйки думи на благословия и добро, оздравяваме сами себе си и околните.

След проклятието учените решили да тестват върху растенията  благословия и получили потресаващи резултати. Зърната на пшеницата получили облъчваща доза от 10 хиляди рентгена, в които вече се били разбили и смесили ДНК хромозомите. Започнали да се оправят и да се развиват нормално. Макар в контролната група повечето семена да загинали.

“Благославяйте тези, които ви проклинат и се молете за тези, които ви нанасят вреда” (Лука 6: 28). Когато ви обидят, кажете им “нека ви бъде хубаво!” Защо? Защото точно в този момент, когато човек постъпва неблаговидно, той вече наказва себе си. Мнозина знаят за силата на думите и намеренията. Във Вселената нищо не остава без внимание, нито една мисъл, нито едно чувство. Рано или късно, те ще се проявят в живота на човека. Нека във вашия живот да пораснат само кълновете на благите посеви!” 

Учителят Петър Дънов


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети