Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ръцете на човек могат да разкажат какъв е в любовта

Хороскоп

Ръцете на човек могат да разкажат какъв е в любовта

Снимка:

Линиите на ръцетеЛиниите на ръцете

Ръцете на човек могат да разкажат какъв е в любовта. Те ще дадат по-достоверна информация отколкото собственика би разкрил.

Съберете дланите си една до друга и изберете подходящия вариант, която съответства на вашите любовни линии на ръцете ви или на човека, който ви интересува.

1.Линиите са на еднаква височина

Този човек има сериозни намерения и предпочита постоянна и трайна връзка. Той е рационален и не обича драстични промени в живота. Също така е здравомислещ човек с мек характер, за когото е важно мнението на другите.

2. Линията на лявата ръка е по-долу

Този човек предпочита по-възрастни партньори и е по-мъдър за годините си. Притежателят на такива длани е добър в любовта, романтичен и независим от обществените порядки. Често се вслушва в интуицията си, която рядко го подвежда.

3. Линията на лявата ръка е по-нагоре

Този човек не бърза да започне сериозна връзка, любовта за него не е залог за щастие. Но когато реши, със сигурност ще избере човек по-млад от себе си или дори от друга националност. Той обича с очите си, уверен е в себе си и в своята сила. Целенасочен независим човек, който лесно се справя с трудностите по пътя си.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още