Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ретрограден Меркурий на хоризонта

Хороскоп

Ретрограден Меркурий на хоризонта

Ретрограден Меркурий на хоризонта - Tribune.bg
Снимка:

От 14 януари Меркурий спира своето движение и се подготвя за ретроградният си цикъл до 4 февруари

Забавянето на Меркурий също ще забави всички процеси, които са под негово влияние, а това е цялата бизнес сфера, обучение, търговия, пътувания, междуличностни отношения, интелигентност. Разбира се, ретроградният период има и своите предимства. Например, можете да намерите изгубени неща или добри стари приятели. Въпреки това, по-често по това време има объркване с документи, пораждат се конфликти по време на работа, появяват се трудности в общуването, става трудно да се изразяват мислите и да се усвоява нова информация. Дори техническото оборудване и превозните средства могат внезапно да се повредят. Тук е важно да знаете кога Меркурий ще бъде ретрограден и да не правите нищо, което може да провокира подобни проблеми.

Какво не се препоръчва, когато Меркурий е ретрограден – Не започвайте нови проекти и не подписвайте договори, може да има много забавяния, отлагания и грешки. - Не сключвайте предбрачен договор, не подписвайте в гражданското. Сватбата може да я направите, подписването после. - Не се записвайте на курсове и не изпращайте научни (дипломи, тестове) или творчески (ръкописи, рисунки) работи за оценяване и рецензиране. Най-вероятно те ще ви бъдат върнати поради големия брой грешки. - Не подписвайте трудов договор. Може да бъдете много разочаровани от новата си позиция, когато се появят клопките. Но има един трик, може да подпишете за 1 месец и когато изтече срока, ще е отминал и ретроградния период и отново може да подпишете договор. - Откажете всякакви важни преговори и не започвайте да работите с нови партньори, може да възникнат недоразумения. По принцип това е период на проблеми с комуникацията, така че е по-добре да внимавате в изказванията си и още повече да не уреждате нещата. - Не правете големи покупки, особено по отношение на технологиите. Едва ли ще ви донесат удовлетворение. Най-вероятно ще откриете скрити дефекти или много недостатъци с времето. - Отложете вземането на важни решения, после може да се наложи да променяте нещата, но понякога е невъзможно. - Бъдете особено внимателни, когато работите с документация, текстове, фактури, актове и друга информация, изложена на хартия, лесно можете да сгрешите. - По възможност се въздържайте от посещение при зъболекар, терапевт и не отивайте на операция (освен, ако няма друг начин и е неотложно) - има вероятност процедурата да се наложи да се повтори.

Какво можете да правите при ретрограден Меркурий - Изпълнете задачите, които вече сте започнали. Ако имате стар проект, който е бил затруднен, добре е да се върнете към него отново. - Подредете нещата в документацията. - Прегледайте съществуващите проекти. Може би прекрасни идеи ще ви посетят, запишете ги всички, помислете над тях, но те трябва да бъдат реализирани едва след края на ретроградния период. - Съберете се със съученици. Можете да установите контакти със стари приятели или познати. Особено с тези, които не сте виждали от дълго време. - Ако сте ученик или студент, повторете материала, който вече сте преминали. Това, което преди ви изглеждаше трудно, най-накрая ще го усвоите.

Моля, обърнете внимание: всички препоръки трябва да се спазват 5 дни преди и още 5 дни след ретроградния период, тъй като процесът на „стационарност“ и „ускоряване“ на Меркурий става постепенно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети