Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ретрограден Меркурий през ноември

Хороскоп

Ретрограден Меркурий през ноември

Ретрограден Меркурий през ноември - Tribune.bg
Снимка:

За да излезете от периода на ретрограден Меркурий с максимални позитиви, се придържайте към няколко прости правила

Периодът от 31 октомври до 20 ноември е ретроградният период на Меркурий. Много хора се страхуват от това време, тъй като с неговото влияние напоследък много се спекулира и някои медии просто си търсят сензации с впечатляващи и плашещи заглавия. Нещата не са толкова чак страшни, но си има правила, които е по-добре да се спазват. През целия период може изобщо нищо объркващо да не се случи и даже да не разберете, че е имало такова ”чудо”.

Традиционно Меркурий отговаря за всички видове комуникации, включително преговори, наемане, обучение, редактиране, проучване, продажби и покупки. Ретроградното движение отслабва действието на планетата в областите, за които отговаря.

Периодът на ретрограден Меркурий се характеризира със затормозяване на работата в бизнеса, трудности, закъснения, объркване при изпълнението на планове, може да се променят темповете на работа, да възникнат аварии и проблеми с техниката, вкл. рискът от злополуки по това време се увеличава, нарушения в графиците, разписанията, договореностите, объркване в областта на общуването и комуникациите, транспорта. Казва се едно, а се разбира съвсем друго, често се забравя среща, ангажимент, разминавания.  

За да излезете от периода на ретрограден Меркурий с максимални позитиви се придържайте към няколко прости правила.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ В ПЕРИОДА НА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ

• Не предприемайте спонтанни действия и не вземайте важни решения. Да се предвидят последиците от тях ще бъде невъзможно. Това може да има отрицателно въздействие върху бъдещето ви.

• По-добре е да избягвате сключването на договори. Всяко споразумение, постигнато по това време, ще се промени след края на ретроградния период на Меркурий.

• Не е време за планиране и започване на нов бизнес, нови дела. Вие ще отделите много време за тях, но няма да получите желания резултат и можете да понесете загуби.

• Не се препоръчва да сключвате брак в този период. Обикновено завършват с развод след това. Има безброй примери.

• Внимавайте при работа с всяка техника. Това се отнася за домакински уреди, компютри и автомобили. През периода на ретрограден Меркурий възникват повече повреди и аварии.

• Не правете големи покупки по време на ретроградния период на Меркурий. Във всеки случай, те няма да се впишат във вашия дом. Не купувайте моторни превозни средства.

• Избягвайте планирани хирургични намеси и операции през този период, освен, ако не е животоспасяващо и спешно. Тогава никакви правила не важат. Точно в този период се случва да се забравят марли и други предмети в пациентите, също така често (не е задължително) се налага повторно отваряне на операциите. Просто има риск.

• Не тръгвайте на дълги пътувания и пътешествия освен, ако не е крайно наложително.

ПЕРИОДЪТ НА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ Е НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА:

• Направете основно почистване. Изхвърлете ненужните неща, отървете се от излишните документи и вещи.

• Направете ревизия на вашия гардероб. С лекота изхвърлете или раздайте на някого старите си дрехи;

• Общувайте с роднини и приятели. Уредете за тях вечеря или пикник сред природата;

• Разплатете се с дълговете си - финансови и морални. Опитайте се да изпълнявате обещанията и поетите ангажименти;

• Решаване на проблеми, които отдавна са отлагани;

• Размислете върху идеите си и открийте най-добрите перспективи за вашето развитие. Но започването на нов бизнес оставете след завръщането на планетата в обичайния си курс.

При хората, които имат в рождения си хороскоп ретрограден Меркурий, времето на ретроградният период на планетата не е толкова объркващо и напрегнато.


 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети