Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ретрограден Меркурий

Хороскоп

Ретрограден Меркурий

Ретрограден Меркурий - Tribune.bg
Снимка:

Нещата не са чак толкова страшни, но си има правила

Меркурий е ретрограден от 8 юли до 2 август. С неговото влияние често се спекулира и някои медии търсят сензации със впечатляващи заглавия. Нещата не са чак толкова страшни, но си има правила, които е по-добре да се спазват. И да бъркаме в контакта знаем, че е опасно, но ако спазваме инструкциите за безопасност, няма да ни удари токът.

Та да си дойдем отново на думата. Какво не трябва да правим през времето, когато е ретрограден вестителят на Боговете?

Преди всичко не купувайте нова техника – модеми, телефони, таблети, факсове и най-вече компютри. А техниката, която вече имате може да излезе от строя през този период. През това време отложете и включването към Интернет, нови телефонни линии, смяна на оператора за мобилна връзка.

Увеличават се проблемите с транспорта, пощите, комуникациите и търговията.

Желателно е да се намали броя на пътуванията. Често се случват различни проблеми, може да закъсате на пътя.

Не закупувайте нов автомобил, ако не искате да имате проблеми. За битовата техника се отнася същото.

Голяма е вероятността да имате проблеми и с изпращането на колети, товари и важна кореспонденция. Възможни са закъснения, да се изгубят или да се обърка адресът.

Препоръчително е да не се губят от поглед важни документи, писма, книги, защото е много по-вероятно от друг път да изчезнат или да се затикат някъде.

Не се препоръчва да се сключват бракове по това време. Опитът на много хора доказва, че често приключват с развод. Ако вече имате избрана дата, направете само веселата част без ритуала за подписване и когато свърши ретроградността, изберете ден, когато Луната да е растяща и не се движи на празен ход и едва тогава можете спокойно да подпишете.

Не се препоръчва да започвате работа на ново място. Ще срещнете трудности, няма да се адаптирате и няма да останете за дълго. Ако няма друг начин, тогава започнете с договор, сключен за един месец, и когато изтече срокът, тогава сключете истинския договор.

Избягвайте да теглите кредити и да вземате заеми сега.

Препоръчително е в това време да не започвате нищо ново и важно за вас, но можете да работите спокойно за довършване на започнатото.

Тези, които имат в хороскопа си ретрограден Меркурий, много по-лесно ще понесат този период. Не винаги стават лоши неща. Много пъти този период отминава без да вземе „жертви”. Просто бъдете предпазливи!


 

Коментари (1)

Сдасд Изруди такива
14.07.2019 12:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети