Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ретрограден Меркурий

Хороскоп

Ретрограден Меркурий

Ретрограден Меркурий - Tribune.bg
Снимка:

Меркурий е ретрограден от днес до 21 февруари. Обикновено три до четири пъти е ретрограден всяка година. Толкова много е писано навсякъде вече по темата, че едва ли някой не е наясно как стоят нещата, но нека отново да си припомним все пак.

Традиционно Меркурий е отговорен за всички видове комуникация, включително договаряне, наемане, обучение, редактиране, проучване, покупка и продажба, логистика, анализи и работа с информация. Пътуването и транспорта също се свързват с Меркурий. Може да има задържане или закъснения във всички дейности. Често срещано явление се явява разсеяността, което създава проблеми с усвояване и запомняне на учебния материал. При хирургичните операции често се появяват усложнения. Ако не е наложително, по-добре да се отложат през този период. Не е добре да се подписват договори, да се купува техника, компютри, смартфони, автомобили. Записвайте си двойно важната информация. Да не се преинсталират сега компютри. Следователно, по време на обратното движение на Меркурий, в почти всички сфери на човешкия живот се появяват неприятни промени. Нараства вероятността от грешки. Тези грешки и пропуски обикновено се проявяват през следващия период, когато Меркурий отново тръгне директно. Тогава се стига до преосмисляне и промяна на решенията. Все едно да се събудиш от дълбок сън и нещата около нас изведнъж изглеждат по различен начин. 

За да излезете от периода на ретрограден Меркурий максимално положително, придържайте се към простите правила.

Какво да не правите по време на ретрограден Меркурий

• Не трябва да предприемате спонтанни действия и да вземате важни решения. Ще бъде невъзможно да се предвидят последствията от тях. Това може да повлияе негативно на бъдещето ви.

• Не е подходящият момент за планиране и започване на нови неща. Ще отделите много време за тях, но няма да получите желания резултат и може да понесете загуби.

• По-добре да избягвате сключване на договори. Всички споразумения, постигнати през това време, ще се променят след края на ретроградния период на Меркурий.

• Внимавайте с всяка техника. Това се отнася както за домакински уреди, така и за автомобили. По време на ретроградния период на Меркурий има повече аварии.

• Не правете големи покупки по време на ретрограден Меркурий. Те така или иначе няма да пуснат корени в дома ви.

Съветът е да отложите всички важни неща, свързани с договори за продажба, сделки, сватби, закупуване на автомобили, домакински уреди, битова техника за след края на ретроградния период.

Използвайте тази специална фаза на годината, за да погледнете навътре в себе си. Сега е идеалното време за размисъл върху миналото, настоящето и всички предизвикателства, които идват с него. Плановете, проектите и взаимоотношенията с други хора също могат да бъдат анализирани и преразгледани по това време. Просто стигнете до дъното на живота си! 


 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети