Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ретрограден Сатурн

Хороскоп

Ретрограден Сатурн

Ретрограден Сатурн - Tribune.bg
Снимка:

Това е идеално време да се откажете от лошите навици, да започнете нов живот

На 11 май Сатурн забавя движението си и става ретрограден до 29 септември.

Сатурн е планета, която ни кара да поемаме отговорност в дадена област в живота, да проявяваме самодисциплина и контрол над емоциите. Чудесно време за интроспекция.

През този период всички въпроси, свързани с недвижимите имоти ще бъдат ограничени - покупка, продажба, отдаване под наем и др. Нежелателно е да се започва строителство, особено на големи съоръжения от цимент, стоманобетон, камък, както и големи ремонти. Не е подходящо да поставяте печки, камини. Препоръчително е да не се сключват бракове през ретроградния период на Сатурн. Това няма да се отрази много добре на бъдещото семейство.

Период на задръжки, закъснения, забавяния. Вероятността за различни конфликти в законодателството се увеличава. Трябва да бъдете нащрек за измамници. Този период не е подходящ за стартиране на нови проекти, за експерименти, за иновации. Също така не трябва да се сключват важни договори, споразумения и дългосрочни отношения. Най-благоразумно е да правите нещата, които отдавна познавате. Трудно ще бъде да се намери постоянна работа.

Въпреки, че всяка година Сатурн е ретрограден, сега енергията му ще бъде по-интензивна. Ретроградният период на Сатурн създава известно напрежение, което постепенно ще се засилва, като започне от юни, когато Нептун също ще навлезе в ретроградна фаза. Тогава имаме слънчево и лунно затъмнение. През юли ще има друго лунно затъмнение, а през август Уран също става ретрограден. Поради обратното си движение, през юли Сатурн отново ще се върне в Козирог, където става по-силен, което се отразява в по-сериозни последици.

Всички тези астрологични събития могат да причинят широки социални вълнения, сериозни природни и технологични бедствия, с които целият свят ще трябва да се справи.

Сатурн е отговорен за всички структури в държавата, в бизнеса, дори в нашето тяло. Това е „социална“ планета - тя засяга преди всичко процесите, протичащи в обществото. За мнозина ще е трудно да преодоляват препятствията по пътя си и да се върви напред. Има достатъчно причини за тревожност и безсилие, което намалява енергията на хората.

Сатурн е планета на ограниченията. Възможно е отново да доведе до условия на изолация в затворени пространства. Също така Сатурн е владетелят на кармата и сега ще ни осигури плодовете на нашата карма в двоен обем.

Ретроградният период на Сатурн може да доведе до глобално преструктуриране и реорганизация на големи административни системи, но не трябва да се очаква бърз развой на събитията. Всичко се развива бавно и планомерно, с натрупване като лавинообразна топка.

Ако е възможно, въздържайте се от стоматологични и ставни операции - не нарушавайте костната структура на тялото.

Това е идеално време да се откажете от лошите навици, да започнете нов живот. Можете спокойно да прекратите връзки, които са изчерпани и ви пречат на развитието, да прекъснете комуникацията и да се отървете от ненужните хора, които ви дърпат назад.

При Овните ще бъдат засегнати социалните отношения и връзки. Телците могат да претърпят промяна във вярванията, мирогледа и философските им виждания, при Раците може да се очакват трудности в партньорските отношения. Лъвовете могат да имат проблеми в работата и колектива, в който работят, също така финансите и здравето. Девите трябва да внимават за любовните отношения, децата и реализация на желанията. Везните трябва да проявят повече мъдрост, търпение и дипломатически умения в общуването с близките си. Семейните им отношения може да бъдат подложени на изпитание. Водолеите може да срещнат доста ограничения в делата си, Рибите в приятелските отношения. За останалите знаци в различни области.

Най-важното правило е:”Мислете по два пъти преди да вземете важно решение.” И още едно:”Не ритайте срещу ръжена.” Ако проявите определено старание и търпение, тогава когато Сатурн напусне ретроградното движение, ще бъдете възнаградени за вашия труд и смирение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати