Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ретроградна Венера

Хороскоп

Ретроградна Венера

Ретроградна Венера - Tribune.bg
Снимка:

Какво не трябва да правим до началото на лятото

Венера е планета, която е свързана с красотата, хармонията, любовта и финансите. Приблизително на година и половина става ретроградна за около 40 дни. Това движение се отразява на изброените области, като може да предизвика хаос и нередности. Сега предстои Венера да започне да се движи ретроградно от 13 май до 25 юни, но ще обхване периода още от 11 май до 28 юни. През цялото време планетата се намира в знак Близнаци.

В ретроградна фаза, Венера засяга предимно взаимоотношенията. В личния живот могат да настъпят някои непредвидени и неприятни събития. Могат да възникнат спорове, кавги, недоразумения. При някои ще се засилят копнежите, чувството за самота. Обикновено през този период хората правят преоценка на желанията и ценностите си.

При ретроградното движение на планетата не се препоръчва да вземате важни решения за личния си живот. По-късно може да съжалявате за тях. Запознанствата в това време са безперспективни. Не може да се разчита, че ще са дълготрайни. Изключение може да има, ако сте се запознали предварително, но по някакви причини сте отлагали срещите. Често връзка, която започва по време на ретроградната Венера, е урок. Ценен урок. От тези, които режат до костта. Не обявявайте годеж, избягвайте бракосъчетание при ретроградна Венера.

Бъдете много внимателни при общуването си с нови хора.

Увеличава се вероятността да се срещнете със стари приятели или да се върнете към предишни партньори. Ако предварително сте се разделили, сега може отново да се съберете, но само ако още съществуват чувства между вас.

Тъй като Венера управлява и финансите, оказва влияние и върху финансовата сфера. Добре е да се откажете от скъпи покупки – бижута, луксозни предмети, недвижими имоти, ценни книжа, акции - и внимателно да следите бюджета си.

Не вземайте пари назаем, дори от приятели, избягвайте голям заем или ипотека, не инвестирайте в различни инвестиционни проекти, сега трябва се въздържате от всякакви сериозни финансови транзакции. Изчакайте със започване на нов бизнес.

По време на ретроградната Венера е подходящо да почистите добре дома си, да се отървете от стари дрехи, вещи, да създадете уют и красота по нов начин, но не трябва да започвате основни ремонти (само дребни) и да купувате нещо значително за вкъщи.

Обърнете внимание на вашето здраве. Избягвайте пренапрежението и липсата на сън, коригирайте ежедневните си навици. Така ще избегнете обострянето на хроничните заболявания.

Не се препоръчва да сменяте прически. Дори една обикновена прическа може да се окаже неуспешна и да останете недоволни, да не говорим за къдрене, смяна на цвета на косата, нов стайлинг, удължаване на мигли. С една дума манипулациите при фризьор и козметик могат да ви разочароват.

Не планирайте презентации, рекламни кампании, други масови събития, насочени към увеличаване на продажбите. Няма да получите очакваните резултати.

Особено внимателни трябва да бъдат хората, които имат в наталната си карта планети, разположени от 21-ви до 5-ти градус в знаците Близнаци и Стрелец.


Коментари (1)

Лалка Вранчева Здравейте, в Н К аз съм с ретроградна Венера. За това искам да знам написаното и за мен ли важи ?
Благодаря ви !
11.05.2020 09:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати