Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Рисунките в дрехите

Хороскоп

Рисунките в дрехите

Рисунките в дрехите - Tribune.bg
Снимка:

Изображенията в дрехите оказват огромно влияние на всички равнища на нашето съзнание и подсъзнание

Както е известно нашият мозък възприема зрителна, слухова, чувствена и друга информация и тя се записва като система от холографски изображения. Рисунките в дрехите под форма на символи, числа, знаци, линии, триъгълници и др. оказват огромно влияние на всички равнища на нашето съзнание и подсъзнание.

Съвременните школи по психология използват определени знаци за корекция състоянието на човека. Влияние оказва и размерът на изображението. Колкото е по-голямо, толкова повече привлича към себе си вниманието на околните и в зависимост от неговия цвят, концентрира вибрациите на мястото на изображението. Малките изображения отвличат вниманието, способни са да разфокусират погледа по повърхността на дрехата.

Дрехата дава защита от вредни въздействия или ги привлича и отслабва аурата на човека в зависимост от големината, цвета и др. Определени съчетания на цветните дрехи могат да доведат до силно отслабване на здравето. Различно повторение на рисунка с кратност на повторението 3, 7 и 9 пъти възстановява енергията на тялото. Другите цикли разрушават работата на органите на цялото тяло. За това е много важно да се следи за цветовия ансамбъл. Ако цветовете се преливат последователно и частично се повтарят в цикли, това привежда към голяма пластичност на клетките на тялото и аурата. Резките остри шарки водят до голям пробив в аурата и следователно към заболяване. Всички несъгласувани преливания в цветовете водят до дисхармония в аурата. Рисунки, където има ритъм, водят към възстановяване на ритмичната работа на органите и целия организъм. Бързият ритъм на сменящи се цветове и изображения снема страха от бъдещето. Неразвиващият се ритъм дава стабилност и увереност в себе си.                                                                                                                                                                                          


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати