Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за изчистване от негативна енергия

Хороскоп

Ритуал за изчистване от негативна енергия

Снимка:

Този ритуал може да се прави винаги, когато почувствате нужда, в сатанинските лунни дни, на новолуние и пълнолуние. В днешният ден на пълнолуние и лунно затъмнение е много подходящо да се направи.

С помощта на този ритуал можете да се отървете от негативната енергия, „създадена” както от вас самите, така и от хора, които са посетили вашия дом или офис. Всеки човек оставя своя собствена енергийна следа в помещението, която не винаги е положителна: това също може да е „лошият“ спомен, останал от предишни собственици, зли астрални същности или ефектът от омагьосани вещи.

Много е важно да се спазва последователността на действията на ритуала. Преди да започнете ритуала, отидете на църква, поставете свещи на иконите на Исус Христос, Пресвета Богородица и Вси светии, като ги помолете да ви помогнат да сложите в ред нещата във вашия дом или офис. Започнете да почиствате на пълнолуние.

Вземете малка щипка осветена сол и поръсете всеки ъгъл на всяка стая. Сложете там скилидка чесън, парче тамян, стрък жълт кантарион. Поръсете сол на тънка струя по прага на входната врата, покрай прозорците и около леглата. Ако е възможно, разпръснете листа от трепетлика или тютюн. Оставете всичко да стои три дни.

След това време станете преди изгрев слънце. Запалете свещи пред иконите на Исус Христос и Пресвета Богородица (със сигурност във всеки дом има такива икони, но ако ги няма, купете ги в църквата). Прочетете молитвите "Отче наш", "Честен кръст" ("Нека Бог възкръсне ...") и, прекръствайки се три пъти, кажете: "Господи, благослови!" След това кажете следните думи: „Богородице, Пресвета Дево, пази Божиите раби (имената на всеки, който живее в къщата) от силата на демоните, от оскърбление и страдание, защити и се застъпи за рабите Божии (имена)."

Запалете църковна свещ (ще ви трябва по една за всяка стая) и като започнете от входната врата, преминете край стените и ъглите, като обикаляте обратно на часовниковата стрелка, докато четете молитвата „Отче наш“ и повтаряте: „В името на Отца и Сина и Светия Дух“. Там, където свещта пука и пуши особено, "плаче" с черни сълзи или още по-лошо, изгасва, задръжте се повече да изгорите негатива, докато приключи.

Когато стигнете до вратата, прекръстете се три пъти и кажете: „В името на Отца, Сина и Светия Дух. Господи, пази ни от лош час, от зли духове, от замисленото, от магьосничество, защити ни, Господи и ни пази.“

След това отново обиколете стаята със свещ, но по посока на часовниковата стрелка. Оставете свещта да изгори на прага. След като преминете през всички стаи, поръсете ги със светена вода (хубаво е да е Богоявленска вода), включително ъгли, мебели и т.н.

Налейте вода в кофата, като кажете 9 пъти: „Пази къщата ми, Господи, от зло, магьосничество, чародейства, от зли духове, престорени и завистливи погледи, от черни дела, от всякакви лоши неща. Върни ги, Господи, там, където трябва да бъдат. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин".

Използвайте тази вода за влажно почистване на всички стаи. Избършете стени, прозорци, брави и други повърхности. Ще е добре, ако преди това опушите стаите с тамян. След това излейте водата в канализацията или там, където хората не ходят.

След почистване поставете в стаите предварително подготвени клонки от трепетлика. Разперете листа от трепетлика и я развейте като ветрило около леглото, притиснете към пода, както и покрай прага на входната врата. Начертайте кръстове на прозорците и вратите с тях. След ритуала може да се почувствате зле, така че е добре да вземете вана с морска сол.

Ритуалът за мнозина ще е малко труден за изпълнение. Дори да не изпълните всичко, да ви липсват някои атрибути, в съкратен и опростен вид пак ще ви свърши работа.  


Топ новини

виж още

Актуална тема