Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за изпълнение на желание – по Алан Чумак

Хороскоп

Ритуал за изпълнение на желание – по Алан Чумак

Алан Чумак е човек мистерия, човек легенда. Някои го наричат шарлатанин, а други го смятат за истински магьосник. Той пръв разкри през 80-те години чудесата на изцеление като медиум и екстрасенс. Името му се споменава в целия Съветски съюз и после изведнъж влиза в сенките, изчезва от хоризонта. Той можел да разкаже за всякакви исторически събития без подготовка, както и да разкаже подробности за живота на известни личности без да ги познава.

Алан Чумак беше един от най-известните лечители в Русия, екстрасенс, президент на регионалната обществена фондация за насърчаване на изследванията на социални и аномални явления, автор на книги за екстрасензорно възприятие, водещ семинари и масови сеанси на хипноза и изцеление. Нарича себе си „лечител на тялото и душата”. „За да се сбъдне едно желание, то трябва да се премести от духовния план в материалния“, казва Чумак. - Една мисъл не е достатъчна – тя трябва да бъде материализирана.

По време на неговите сеанси и телевизионни предавания улиците на градовете буквално опустявали, защото никой не искал да пропусне заветната сесия. Хората се запасявали с вода, свещи, мехлеми, кремове и други вещества, които могат да се „заредят“ с енергията на признатия лечител.

Какво е било – масова хипноза или чудо – никой не знае, но след сеансите телевизионният център бивал залят с десетки хиляди писма от благодарни зрители, които се излекували от мъчителни болести, неверни съпрузи се завръщали към своите семейства и дори откраднати автомобили били открити ...

По същата схема Чумак предлага да се действа и самостоятелно. Който иска може да зареди своя собствена вода! Вземете малко течност (например обикновена вода) във всякакъв съд (може да е трилитров буркан). Вместо вода може да бъде всичко друго.

Седнете пред водата или каквото сте избрали и се концентрирайте. В главата ви не трябва да има разсейващи мисли, никой и нищо не трябва да ви прекъсва. Никой не трябва да вдига шум около вас, радиото не трябва да работи в кухнята, съседите не трябва да вдигат шум зад стената... Изберете момент, в който можете да се оттеглите в уединение и да се изключите от всичко. Опитайте се да се потопите в медитация: затворете очи. Веднага щом разберете, че сте напълно отпуснати и нищо не ви притеснява и не ви идват никакви странични мисли, формулирайте желанието си и започнете да го казвате над буркана с вода, като правите подходящите пасове с ръцете си по посока на часовниковата стрелка. Изразете желанието си ясно и конкретно: например „Искам да спечеля 100 000 лева от лотарията“. Повтаряйте това възможно най-дълго в пълна концентрация – докато ръцете ви се уморят или докато ви се приискате да спрете да си починете, доспи ви се. Веднага щом почувствате, че сеанса е достатъчен, спрете. Прекръстете водата и я изсипете в удобен съд. Сега си определете правило кога да пиете тази вода - за някакъв кратък период (не за един ден!), който сами сте си задали. Например, решете, че ще пиете по една чаша вода всяка сутрин на празен стомах или веднъж седмично в събота преди лягане. Всичко, което трябва да правите, е просто да следвате тази последователност. Когато изпиете цялата вода, желанието ще се сбъдне. Ако ви е твърде сложно и все още желанието ви не се реализира бързо, повторете ритуала отново. Рано или късно ще се справите и програмирането ще проработи. Това не е лесно и може да не се получи от първия път - повтаряйте, опитвайте отново, може би не веднага, може би след 3 или дори 4 пъти ще успеете.

Ако решите да зареждате не вода, а крем, принципът е същият. Само че вече няма да се пие, а ще се нанася върху тялото - например преди всяко излизане от къщата на улицата или всяка вечер преди лягане. Основното нещо е последователността. И не забравяйте да правите светия кръст. Независимо дали вярвате или не, светият кръст наистина работи и обикновената вода в чаша, ако се прекръсти три пъти (дори и без да се чете молитва), може да направи истински чудеса.  

 Топ новини

виж още

Актуална тема