Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за изпълнение на желания при затъмнението (новолунието)

Хороскоп

Ритуал за изпълнение на желания при затъмнението (новолунието)

Снимка:

По време на затъмнението и през целия ден може да извършите този ритуал. Запалете бяла или златиста свещ. Гледайте в пламъка внимателно и направете по пет дълбоки вдишвания и издишвания. Изчистете мисълта си от всички странични мисли.

Ако имате желание и време, може да направите една кратка медитация, в която да мислите за всичко, което мечтаете да постигнете. Ще ви напомня, че не трябва да бъде във вреда на друго живо същество, нито в нарушение на неговата свободна воля.

След като медитацията приключи, вземете писалката и лист хартия и в горната част на страницата напишете - „10 неща, които желая за живота си в момента“. Започнете да съставяте списъка си, мислейки за 10-те неща, които много бихте искали в живота си в момента. Можете да бъдете толкова подробни, колкото искате.

Погледнете отново списъка си веднъж направен и просто наблюдавайте всички мисли или чувства, които са възникнали у вас, докато мислите за желанията си и ги записвате. Има ли действия, които можете да предприемете веднага, за да помогнете на вашите желания да се сбъднат?

След като приключите с писането, вземете листа си и го сгънете. Като го държите в двете си ръце, мислете си (или кажете) следното и не се колебайте да изразите всичко, което чувствате в момента.

„Скъпа Вселена, приеми моите желания и ми помогни да ги сбъдна. Насочи ме към най-добрите и най-подходящите действия, за да се осъществят желанията ми, които са за мое най-голямо и висше добро. Формирай моите желания, така че да ме пренесат в моя душевен път. Позволи им да носят само радост, просперитет и щастие за мен и всички. Благодаря ти. Благодаря ти. Благодаря ти.“

За да затворите ритуала на слънчевото затъмнение, угасете свещта си с пръсти (не се духа) и поставете хартията до леглото си или върху олтара си през следващите 3 дни. След 3 дни можете да прегледате желанията си отново или да ги оставите за размисъл по-късно. Приберете ги до следващото новолуние. Тогава ще ги извадите и ще видите дали нещо се е сбъднало. После изгаряте този списък и правите нов. Пепелта се разпръсква на вятъра или под водата във воден източник, в краен случай под крана с вода.  


Коментари (1)

Марушка Люцканова Благодаря ти много миличка ИВЕ!
Необикновен ден с любимите хора!
21.06.2020 08:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още