Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за изпълнение на желания според полски монах

Хороскоп

Ритуал за изпълнение на желания според полски монах

Ритуал за изпълнение на желания според полски монах - Tribune.bg
Снимка:

Анджей Чеслав Климишко е полски монах, екстрасенс и лечител, починал през 1980 г. Приживе той придобил слава като всезнаещ старец, на когото поклонници от цял свят идвали да се поклонят, молили са го за лечение, да предсказва бъдещето и да дава съвети. В библиотеките на полските манастири са запазени книгите му с предсказания (например той предсказва аварията в атомната електроцентрала в Чернобил през 1987 г. и опустошителното земетресение в Япония през 2011 г.), както и неговите „добри съвети“ - препоръки за това какво трябва да се прави, за да се постигне желаното. Много известни художници и политици на Полша признали в откровени интервюта, че съветите на вече покойния старец им помогнали да станат богати, успешни и известни.

Рецептата на монаха как да се направи ритуал за изпълнение на желанията на свещ

Той препоръчва свещите да са закупени от църкви или манастири и най-добре, ако са направени от ръцете на монасите. Това според него е много ефективна техника, която може да помогне да сбъднете мечтите си.

За да проведете ритуала, имате нужда от тънка свещ и свещник, уединено място и маса. По време на церемонията трябва да носите леки и свободни дрехи, разпусната коса. Заемете удобна поза, отпуснете се, запалете свещ и кажете на глас желанието си (то трябва да е положително, не трябва да вреди или да нарушава свободната воля на никого). Гледайки свещта, представяйте си, че вече желанието ви се е сбъднало, представяйте си ярки образи на изпълненото ваше желание, докато свещта изгори. След това заспете мълчаливо. На сутринта можете да изхвърлите остатъците от нагара.

В зависимост от вашето желание, трябва да изберете подходящ цвят на свещта. Бяла - за желания, свързани с красота и здраве; жълта - ако мечтаете за щастие и радост; зелена - за желания, свързани с пари и всякакви материални богатства; червена - за любовни желания; синя - ако искате да получите небесна закрила и покровителство, да намерете своя път към Бог и отговори на тревожни въпроси; лилава - за успех и късмет; черна - за привличане на власт и сила. За да увеличите ефективността, можете да правите тази техника седем вечери подред.

Обърнете внимание на това, което желаете, желанията се изпълняват безусловно, но често малко по-различно, отколкото си представяме. Самата Вселена мъдро ще реши кое решение е най-добро за вас.

Уединете се, така че никой да не пречи на ритуала; не казвайте на никого за това.

Не можете да изпълнявате магически ритуали, ако не вярвате в тях. Ритуалите се правят с цел решаване на проблема, а не от любопитство.

По време на церемонията трябва да се съсредоточите върху желанието си. В никакъв случай не трябва да се шегувате и да се смеете.

Забележка: Тъй като няма цветни църковни свещи, бихте могли да си ги боядисате предварително с цветни бои. Друг вариант е да си закупите цветни свещички за новогодишна елха и да ги осветите при някой свещеник. Но може да използвате и чиста църковна свещ.  

 


Топ новини

виж още