Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в четвъртък

Хороскоп

Ритуал за успех в четвъртък

Ритуал за успех в четвъртък - Tribune.bg
Снимка:

Управител на четвъртък е мъдрият, щедър и винаги помагащ Юпитер

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Солта с този ритуал ще помогне да се сведат до минимум дебнещите опасности и ще способства за подобряване на отношенията с другите, както и за успех в делата.

Управител на четвъртък е мъдрият, щедър и винаги помагащ Юпитер. Той дарява хората с интуиция, но понякога нещата се объркват – в делата или отношенията. Така че, за да няма проблеми, продължете както следва: Вземете две торбички (естествена материя), сипете с лъжичка в тях 2 супени лъжици морска сол и ги завържете плътно.

Седнете, сложете едната торбичка на темето отгоре (коронната чакра), а другата торбичка стиснете в ръцете си и дръжте пред челото. Съсредоточете се върху това, което ви вълнува най-много в момента и всичко мислено си го кажете.

Солта има невероятната способност да поема информация. Солта върху коронната чакра, която поема информацията, ще ви подскаже необичайно, но съвсем реално решение, а солта, която сте държали пред челото, ще помогне да избегнете възможни неприятности и проблеми.

Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжичка, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Солта може да помогне и при други проблеми.

Този ритуал се изпълнява само в четвъртък. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати