Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в четвъртък

Хороскоп

Ритуал за успех в четвъртък

Снимка:

Управител на четвъртък е мъдрият, щедър и винаги помагащ Юпитер

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Солта с този ритуал ще помогне да се сведат до минимум дебнещите опасности и ще способства за подобряване на отношенията с другите, както и за успех в делата.

Управител на четвъртък е мъдрият, щедър и винаги помагащ Юпитер. Той дарява хората с интуиция, но понякога нещата се объркват – в делата или отношенията. Така че, за да няма проблеми, продължете както следва: Вземете две торбички (естествена материя), сипете с лъжичка в тях 2 супени лъжици морска сол и ги завържете плътно.

Седнете, сложете едната торбичка на темето отгоре (коронната чакра), а другата торбичка стиснете в ръцете си и дръжте пред челото. Съсредоточете се върху това, което ви вълнува най-много в момента и всичко мислено си го кажете.

Солта има невероятната способност да поема информация. Солта върху коронната чакра, която поема информацията, ще ви подскаже необичайно, но съвсем реално решение, а солта, която сте държали пред челото, ще помогне да избегнете възможни неприятности и проблеми.

Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжичка, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Солта може да помогне и при други проблеми.

Този ритуал се изпълнява само в четвъртък. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още