Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в петък

Хороскоп

Ритуал за успех в петък

Ритуал за успех в петък - Tribune.bg
Снимка:

Солта има невероятната способност да поема информация

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. 

Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Красивата Венера управлява петък. На този ден тя доставя на хората любов и удоволствие, но, уви, не може да ги предпази от кавги и конфликти. Солта отново ще помогне да ги избегнете: Изсипете в две торбички от естествена материя 2 супени лъжици морска сол и ги завържете плътно. Легнете удобно и ги поставете на корема си: едната торбичка слагате на дланта над пъпа, другата е в дланта под пъпа. Отпуснете се, не мислете за нищо друго, опитайте се да влезете в състояние на абсолютен мир и спокойствие.

Солта, която лежи над пъпа, ще ви освободи от нервност, ще ви предпази от стрес; солта, която се намира под пъпа, ще концентрира сексуалната енергия и ще повиши потентността.

Солта има невероятната способност да поема информация. Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжичка, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Солта може да помогне и при други проблеми.

Този ритуал се изпълнява само в петък. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети