Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в понеделник

Хороскоп

Ритуал за успех в понеделник

Ритуал за успех в понеделник - Tribune.bg
Снимка:

Понеделник се управлява от Луната, което прави човек неспокоен, емоционален

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. 

Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Понеделник се управлява от Луната, което прави човек неспокоен, емоционален, понякога го тласка към безсмислени, необмислени действия. Чували сте да казват: „Понеделник е тежък ден“.

За да не съжалявате по-късно за нещата, които сте направили в този ден, изпълнете ритуала както следва: В две малки памучни торбички сипете по 1 лъжица сол и ги завържете плътно. Легнете възможно най-удобно, отпуснете се, поставете едната торбичка със сол на 10 см над пъпа, а другата в лявата ръка. Потопете се в приятни спомени, забравете всички стари мъки, обиди и минали неприятности.

Торбичката със сол, която лежи на корема ви, ще ви освободи от несигурността, а тази, която държите в ръка, ще ви помогне да установите добри отношения с другите. Солта може да помогне и при други проблеми.

Солта има невероятната способност да поема информация. Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжица, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Този ритуал се изпълнява само в понеделник. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети