Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в сряда

Хороскоп

Ритуал за успех в сряда

Ритуал за успех в сряда - Tribune.bg
Снимка:

Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Меркурий, управлява този ден от седмицата (сряда), благоприятства взаимното разбирателство и успешното завършване на делата. Той обаче може да поднесе неприятни изненади, да се появят пречки и проблеми.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Солта ще помогне да се сведе до минимум тази опасност и ще способства за подобряване на отношенията с другите.

Изсипете в две малки торбички 2 супени лъжици морска сол и ги завържете плътно. Легнете възможно най-удобно, сложете едната торбичка сол в средата на челото (в областта на 6 чакра), а другата вземете в дясната си ръка. Отпуснете се и си кажете мислено какво трябва да направите в този ден.

Солта има невероятната способност да поема информация. Солта в ръката ви, която получава информацията, ще отстрани препятствията от пътя ви, ще ви помогне да постигнете целта си, ще способства за получаване на придобивки, а благодарение на тази сол, която лежи на челото, чувствителността ви ще се изостри, ще придобиете способността да предвиждате събитията, ще се научите да избягвате интуитивно проблемите и да заобикаляте успешно подводните камъни.

Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжичка.

Изхвърлете солта след медитация.

Солта може да помогне и при други проблеми.

Този ритуал се изпълнява само в сряда. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети