Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех във вторник

Хороскоп

Ритуал за успех във вторник

Ритуал за успех във вторник - Tribune.bg
Снимка:

Вторник се управлява от Марс

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. 

Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Вторник се управлява от Марс. Следователно вашите начинания и планове може да бъдат възпрепятствани от конфликти с тези около вас, към които тази войнствена планета подтиква хората. За да избегнете това, процедирайте по следния начин: изсипете по 1,5 супени лъжици морска сол в две малки памучни торбички и ги завържете плътно. Вземете едната торбичка в лявата си ръка, другата в дясната. Прикрепете торбичките към слепоочията си, седнете удобно и се съсредоточете върху планираните дела, срещи, преговори, мислено произнасяйки вашите желания, представяйте си идеалното развитие на ситуацията.

Солта, която държите при лявото слепоочие, ще ви избави от завистливи хора, солта при дясното слепоочие ще помогне за успешното развитие и завършване на делата ви. Солта може да помогне и при други проблеми.

Солта има невероятната способност да поема информация. Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжица, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Този ритуал се изпълнява само във вторник. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети