Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Родените между 1-во и 10-то число на месеца

Хороскоп

Родените между 1-во и 10-то число на месеца

Родените между 1-во и 10-то число на месеца - Tribune.bg
Снимка:

Всяка дата в живота ни предопределя съдбата ни и ни насочва в определена посока, твърдят нумеролозите, разкривайки значението на деня в месеца, в който сме родени. Всяко число на месеца не е случайно и има важно значение. Нумеролозите твърдят, че въпреки различните лични числа и комбинации, които са различни за всеки човек, една и съща дата има общи черти.

Хората, родени на 1-во число от месеца, са велики автократи. Имат силен дух, властен характер, амбициозни, с ясна мисъл, решителни. Успешно се справят с трудностите в живота. Факт е, че често имат късмет. Те са лидери, политици, страхотни режисьори. Обичат властта, славата, успеха, парите, но малко от тях стигат до това. Трябва да се пазят от завистливи хора и онези, които не искат да напредват духовно.

Родените на 2-ро число на месеца имат необходимостта да се открояват чрез любовта. Нестабилни, когато трябва да вземат решение, защото емоциите ги завладяват. Имат голяма нужда винаги да спят повече, да си почиват. Имат силно възприятие, ясновидство. Те знаят как да боравят правилно с парите, способни на икономическо развитие и напредък. Ще обиколят целия свят.

Родените на 3-то число на месеца имат силна вяра в себе си. Тази вяра може да бъде по-скоро като религиозна, отколкото като оптимизъм. Те са добри актьори и са в състояние да забавляват обществото. Казват за тях, че са родени с късмет, въпреки че има и друга страна. Те често са жертви на насилие и дори на крайните намерения на техните съперници. Много интелигентни, високо образовани, търсещи образовани партньори.

Родените на 4-то число на месеца имат подчертано материалистична нагласа. Често нямат късмет в любовта, стигат до развод или раздяла. Обичат децата и те са голямото им щастие. Способни са да печелят пари. Те обичат нивото и престижа.

Родените на 5-то число на месеца или са способни на всичко, или имат проблем с комуникацията с другите. Те са добри лидери, добри преговарящи, осъществяват бизнес контакти с успех, имат добър търговски нюх и силата да завършат всичко, което са си поставили за цел. Те често търсят справедливост. Авантюристи, новатори, бунтари.

Родените на 6-то число на месеца обикновено търсят себе си чрез духовност. Имат мек и благ характер. Те могат да бъдат добри майстори, особено златари. Те обичат да се забавляват и да живеят пълноценно. Често имат пари в един период от живота, но също така лесно могат да ги загубят. Те трябва да се грижат за финансите си. Ако са родени на религиозен празник, те трябва да следват енергията на онзи светец, който винаги стои като щит.

Родените на 7-мо число от месеца са внимателни, мъдри, не оставят нищо на случайността, готови за различни предизвикателства. Често ги сполетява семейна трагедия. Могат да загубят единия родител по-рано. Това ги укрепва или те узряват преждевременно. Пътят до друга държава е сигурен, имат по две къщи, два дома. Те говорят много добре чужди езици и боравят много добре с парите. Енергични, дейни, амбициозни.

Родените на 8-мо число от месеца търсят идеален живот. Оптимисти, търпеливи, прагматични. Те са големи конформисти, често са богати, парите идват в ръцете им. Те карат хубава и голяма кола. Често се женят в по-късните си години, вечно търсят любовта и тя им убягва. Те са доста самотни по душа.

Родените на 9-то число от месеца постоянно са в началото на една идея и имат нужда да направят нещо епохално. Енергични, непокорни, честолюбиви. Те са добри в изкуството. Много емоционални, но често страдат заради това. Пътуванията и творчеството са техният живот.

Родените на 10-то число са много интелигентни и умни. Изключително надарени личности. Завършват университети, ако нямат условията за обучение, ще компенсират с четене на книги, курсове, алтернативни знания. Те са свързани със семейството. Жените трудно се женят, мъжете трудно се развеждат. Фирмата, в която работят, печели много от тях.

Преводен материал

Следва продължение

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети