Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Родените през март

Хороскоп

Родените през март

Родените през март - Tribune.bg
Снимка:

Известни мъже по света, родени през месец март

Алберт Айнщайн - изключителен физик, Роналдиньо - известен бразилски футболист, Юри Гагарин - първият космонавт в света, Брус Уилис - известен американски филмов актьор, Кристофър Уокън - популярен американски филмов актьор, Михаил Горбачов - първият президент на СССР, Джон Бон Джови - известен американски музикант и певец, Инокентий Смоктуновски - известен руски актьор, Владимир Кличко - световно известен украински боксьор в тежка категория,  Андрей Миронов - известен руски актьор, Айртон Сена - известен бразилски водач на Формула 1, Микеланджело - известният италиански скулптор, художник, Вивалди - известет венециански композитор, цигулар, Люк Бесон - известният френски режисьор.

Известни жени по света, родени през месец март

Кийра Найтли - популярна британска филмова актриса, Валентина Терешкова - първата световна астронавтка в света, Орнела Мути - известна италианска филмова актриса,  Шарън Стоун - известна американска филмова актриса, Лейди Гага - известна американска певица, Рийз Уидърспун - филмова актриса, Ирина Понаровская - известна съветска поп певица, филмова актриса.

Родените през март  са любезни и щедри хора, леко нерешителни и сдържани, но с широк поглед към живота. Тези хора са естествено надарени с интелигентност и интуиция, имат собствени амбиции. Те имат добре развита интуиция, чувстват фините нюанси във взаимоотношенията с хората, стремят се да стоят далеч от другите. Те ценят своята индивидуалност, предпочитат да действат сами, доверяват се на шестото си чувство. Спазват закона и реда, лоялни са към приятелите си и са отговорни. Често са твърде доверчиви, поради което имат проблеми с фалшиви приятели.

Тези хора са щедри, но винаги се притесняват за бъдещето си, финансовата страна на въпроса, мислят за своята старост и как да я осигурят. Действията им често зависят не от самите тях, а от външното влияние. Родени през месец март имат склонност към мистичното, обичат да мечтаят, да сънуват. Привлича ги всичко непознато и езотерично. Имат творчески таланти, които трябва да развиват. От тях стават добри културни и социални работници, музиканти, архитекти, библиотекари.

Хората, родени през месец март, естествено са привлечени към родените през лятото - от 21 юни до 20 юли, през есента - от 21 до 20 ноември, през зимата и пролетта - от 19 до 20 март. Подходящи за техни партньори са родените през тези периоди. Привличат се и от родените на 3-ти, 12-и, 21-и и 30-ти от всеки месец в годината.

Мъжете, които са родени през месец март, се характеризират с емоционалност, чувствителност и нерешителност. Родените в третата десетдневка са малко по-различни – те са решителни и често постигат целта, която са си поставили. 

Бързо губят самообладание и душевното си спокойствие, заради дреболии, се дразнят и се разстройват, но не задържат дълго злоба в себе си, бързо им минава и забравят обидите. Обикновено те имат малко приятели, особено такива, с които могат да споделят по-интимни неща и да се доверят.

Отличават се с непрактичност, не умеят да планират нещата, както и да претворят своите планове и цели в реалност. Те не могат да спестят пари, малко мислят за утрешния ден, почти никога не спестяват за черни дни, затова често живеят в дългове.

В семейството по правило играят ролята на последователи, което всъщност им харесва. Въпреки огромния си потенциал, те не постигат значителен успех в професионалната област, в бизнеса, така че е по-добре да се занимават с творчески дейности, където се чувстват по-уверени.

Жените, които са родени през март, са вътрешно красиви и талантливи жени, обичат комфорта, мечтаят за луксозен живот. Семейните жени, когато са в настроение, всички около тях са доволни, те са просто прекрасни съпруги и майки, но само ако нещо не е наред, направете си изводите сами.

Имат голямо въображение и невероятно чувствителни органи на възприятие, което понякога пречи на живота им. Те са твърде мнителни и поради свръхчувствителността си, лесно е да се обидят и да излязат от равновесие. Основната част от живота на тези жени преминава в мечти, че ще срещнат някой, който ще ги направи щастливи, ще ги защитават от този жесток свят.

Тези дами не са склонни да се борят за място под слънцето, те просто не са готови. Не само не виждат неприятните страни на живота, но дори умишлено предпочитат да не им обръщат внимание, за да поправят някак ситуацията, защото им е по-лесно да живеят в своите илюзии, отколкото в света на реалността. 

От тях се получават, ако не идеални, то поне достойни жени. Те са верни съпруги, въпреки че ако съпрузите им не осигурят приличен стандарт на живот, може да се огледат наоколо. 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати