Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Рождените белези - доказателство за минали животи върху тялото ни

Хороскоп

Рождените белези - доказателство за минали животи върху тялото ни

Рождените белези - доказателство за минали животи върху тялото ни - Tribune.bg
Снимка:

Миналото и бъдещето са преплетени и ние носим знаците от минали животи, както в душата, така и в тялото си. Когато осъзнаем миналите си животи, осъзнаваме, че сме нещо повече от настоящата си личност.

Д-р Иън Стивънсън (1918-2007) е бил ръководител на катедрата по психиатрия в Университета на Вирджиния и директор на отдела за изследване на личността в Университета на Вирджиния. Той е посветил последните 40 години на научното документиране на спомени от минали животи при деца от цял свят и неговите писания съдържат над 3000 случая. Много хора, включително скептици и учени, са съгласни, че тези случаи предлагат най-доброто доказателство за прераждане досега.

Между другото, д-р Стивънсън публикува материал, озаглавен „Прераждане и биология – принос към етиологията на бенките и вродените дефекти“. В първия том той описва основно белезите по рождение – онези специфични белези по кожата, с които новороденото идва на света и които не могат да се обяснят само с наследствеността.

Във втория си том д-р Стивънсън се фокусира главно върху деформации и други аномалии, с които се раждат децата, които не могат да бъдат приписани на наследственост, пренатални или перинатални събития. Това монументално произведение съдържа стотици изображения, документиращи доказателствата.

Тайните на бенките

По време на първоначалното си изследване на различни случаи, включващи детски спомени от минали животи, д-р Стивънсън отбеляза с интерес факта, че тези деца често носят постоянни родилни белези, за които се твърди, че са свързани с тяхното убийство или със смърт, която са претърпели в минал живот. Изследванията на Стивънсън върху белези по рождение и вродени дефекти имат специално значение за демонстрирането на прераждането, тъй като предоставят обективни и графични доказателства за това. В много от случаите, представени от д-р Стивънсън, има и медицински документи, обикновено съставени след смъртта на лицето, като допълнителни доказателства. Д-р Стивънсън добавя, че в случаите с настоящи родилни белези и деформации, които е изследвал и „разрешил“, не е смятал, че има друго подходящо обяснение освен това на прераждането.

Само 30% до 60% от тези деформации могат да бъдат приписани на вродени дефекти, свързани с генетични фактори, вирусни инфекции или химически причини.

Д-р Стивънсън успява да ни даде обяснение защо хората се раждат с тези деформации и защо те се появяват на дадена част от тялото им, а не на друга.

Доказателство за минали животи върху тялото ни

Белезите и бенките, които са по кожата ни от раждането, свидетелстват за живота, който сме водили някога. Експертите, които се занимават с минали животи, определят някои признаци, които са типични за насилствени събития в някой от миналите животи. Тези признаци се появяват, когато тялото не е имало време да се излекува напълно между две прераждания. Така рождените белези представляват следи от рани, които сме получили в минал живот.

Тъмно петно

Ако имате винено-кафяв белег някъде по тялото си (като този на Михаил Горбачов на челото си), вероятно сте загинали в пожар или сте били изгорени от огън в минал живот.

Тъмното петно също означава, че не е минало много време от предишното ви прераждане и че душата ви е преминала твърде бързо в друг живот.

Светло петно

Ярки белези (депигментация) също свидетелстват за това, че сте били изгорени от пожар в миналия си живот, но че това се е случило много отдавна. Колкото по-слаб е знакът, толкова повече време е минало и душата е имала повече време да се възстанови.

Бенка като мъх

Това е знак, че сте страдали от чума в минал живот. Душата се нуждае от няколко прераждания, за да се възстанови от него.

Черна бенка/белег

Това е следата от куршум, който вероятно ви е убил в някое от миналите ви прераждания.

Вдлъбнатина върху кожата

Този вид белег също е следа от огнестрелно оръжие. Появява се на мястото, където куршумът е останал в тялото ви в миналия ви живот.

Бенка с тъмно петно около нея

То маркира мястото, където сте били ударени от отровна стрела в минал живот.

Петно, от което косата никога не е пораснала -  знак, че сте били скалпирани в минал живот.

Петно върху склерата

В древни времена хората често са практикували убийство чрез пробождане в окото. Много е вероятно нещо подобно да ви се е случило.


Етикети тяло, личност

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати