Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Розов кварц – камъкът на сърцето

Хороскоп

Розов кварц – камъкът на сърцето

Снимка:

Розовият кварц - това е енергията на всеобщата любов, която носи розовия цвят.

Розовият кварц е страхотно бижу за жени. Най-добре се носи като висулка на нивото на сърцето, защото има лечебни свойства: помага да се отървете от емоционални проблеми. Сърцето ви ще се настрои за нова вибрация, която ще ви освободи от гняв, страх и завист - отпечатъците от минали негативни преживявания. Освобождавайки чувствата си, ще получите достъп до щастието и ще развиете въображението си.

Меките вибрации на този кристал ще помогнат за привличането и запазването на любовта. Освен това розовият кварц е чудесно лекарство за разбито сърце. Ако сте имали разочарование в любовта, това ще ви излекува и ще внесе ново усещане.

Розовият кварц е камък за родените под знака на Телец, Везни, но може да го носи всеки. Камъкът на любовта дава не само физическа, чувствена любов, но и на по-фино ниво носи любовта като чувство и духовна връзка. Силата на тази вибрация е толкова голяма, че дори може да облекчи стреса. Можете да носите не само висулка, но и пръстен, обеци и други бижута, направени от този камък. Във всеки случай ще усетите неговия успокояващ ефект. Розовият кварц се съчетава добре с перли.

Мъжете също могат да използват розов кварц и просто да го носят като камъче в джоба си. Това ще бъде особено полезно за тези с детски травми, свързани с бащата. Също така, розовият кварц повишава нивото на енергия, ако усетите липса на енергия.

Розовият кварц е прекрасен подарък за влюбените, за деца и любими хора. За връзка, която все още не се е развила, е подходяща чифт розови кварцови сърца.

Най-благоприятното място за розов кварц е в спалнята. Но този минерал е толкова хармоничен, че може да бъде поставен навсякъде във вашия дом. Нежната мелодия на този минерал хармонизира с атмосферата във всяка стая.

Розовият кварц ще ви научи да живеете със сърцето си, ще ви направи по-любвеобилен и нежен човек. И когато любовта влезе в живота, всичко си идва на мястото и неизбежно се оправя.

Медитация с розов кварц

Ако използвате афирмации (утвърждения), тогава розовият кварц ще засили техния ефект. Можете също да използвате камъка по време на медитация, просто като го държите в ръцете си. Този минерал със сигурност ще върне емоционалния ви баланс. Древните лемурийци и атланти са използвали този камък по време на свещени церемонии. И с основание. Минералът има мистични и метафизични свойства. Смята се дори, че ако искате да научите за миналите си превъплъщения и се вглъбите в дълбока медитация, тогава розовият кварц ще ви разкрие тази тайна.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още