Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Розовото в интериора

Хороскоп

Розовото в интериора

Снимка:

Стаята в розов стил е чудесно решение за малките момиченца и тийнейджърки

Розовото се използва в интериорната декорация: когато декорирате стая за малко момиченце, цветът на детската лекота, чистота и щастие ще даде на детето усещане за сигурност.

Ако преобразявате офиса си, най-добре е да изберете пастелни цветове. Такова решение ще има благоприятен ефект върху производителността на работата: излишните емоции и раздразнение ще изчезнат, ще се съсредоточите върху работния процес. Твърде много розово в едно пространство увеличава безпокойството и води до физически стрес. По-добре e да се използва в комбинация с бяло за релаксация, възстановяване и здраве.

Розовият цвят е подходящ за малки стаи - ще ги направи визуално по-широки. За интериора на хола са подходящи както топли, така и студени нюанси.

Стаята в розов стил е чудесно решение за тийнейджърка. Той ще създаде лекота, романтика, ефирност, свобода в духа на младостта и авантюризма.                                                                           

Не се препоръчва за декорация на спалня. Мъжете не обичат да бъдат постоянно в розово пространство, това е досадно и ги кара да се чувстват не на място, в резултат на което сънят се губи и отношенията се влошават. За освежаване на спалня изберете бордо, съчетано с бяло или златисто съветват специалистите.

Няма да намерите по-добър оттенък за отваряне на женско кафене или клуб. Помага да се почувства на това място защита, безопасност, има положителен ефект върху броя на посетителите.

Твърде много розов цвят в офисите се отразява отрицателно върху производителността на служителите, дори и в изцяло женски колектив.

Комбинацията от розово и синьо се използва в дизайна на баните.

Отрицателната характеристика на цвета включва: непостоянство, несериозно, повърхностно отношение към случващото се; прекомерна сантименталност, промени в настроението и чувствителност; постоянен стремеж да се излагат на показ чувства и емоции.                                                                                                                                                                                                                                                                         


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още