Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Рунен хороскоп за родените от 23 ноември до 7 декември

Хороскоп

Рунен хороскоп за родените от 23 ноември до 7 декември

Рунен хороскоп за родените от 23 ноември до 7 декември - Tribune.bg

Руна Tiwaz (T) – воин, чест, праведност (от 23 ноември до 7 декември)

Руната Tiwaz е знак за сила, смелост, воля и победа, лоялност, чест и безстрашие. Tiwaz е руната на воина. Този знак е посветен на Тир – Богът на войната, което го прави символ на мъжката сила, чест и смелост.

Хората, родени под основното (слънчево) влияние на тази руна, в първата половина на зодиакалния знак Стрелец (имайте предвид, че графичното изображение на руната Tiwaz е много подобно на символа на зодиакалния знак Стрелец), са "духовни воини" " които са готови да се борят за своите идеали и да защитават своите принципи. Те се "борят" не само с хора или обстоятелства, но дори и със себе си.

Такива хора са насочени към най-високата цел, като същевременно жертват всичко необходимо за това. Те са способни да пожертват нещо много важно за доброто на другите и да постигнат големи постижения в живота си. Тези хора обикновено водят много активен начин на живот, обичат приключенията и силните емоции (често започват спорове с други хора). Следвайки главния шанс, те показват постоянство и търпение. Не обичат да губят или да отстъпват. Те винаги са наясно с цената, която ще трябва да платят, за да постигнат заветната цел.

Тези хора трябва да помнят, че за да победят враждебните сили, първо трябва да преодолеят собствените си недостатъци (своята несигурност, болести, напомпано его). Не трябва да вземат прибързани решения, а да се опитват да бъдат повече или по-малко последователни; защото прибързаните или необмислени действия могат да бъдат много опасни (жизнената сила може да ви изостави). Попадайки в най-неприятните или трудни ситуации, тези хора трябва да бъдат смели. Ако ситуацията излезе извън контрол, трябва да си спомните за хората, които достойно са се сблъсквали с големи бедствия – нека тези примери ви вдъхновят и укрепят смелостта ви. Намерете смелостта да поемете отговорност за последствията от вашите избори.

Руната Tiwaz помага да станете по-бдителни, да работите по-методично, смело да се изправяте пред трудностите, да укрепите вярата в собствените си възможности и да се държите с достойнство.

Под знака на руната Tiwaz са родени следните известни личност: Ф. Енгелс (28 ноември), Дж. Суифт (30 ноември), М. Твен (30 ноември), Чърчил (30 ноември), Лопе де Вега (25 ноември) , Маршал Жуков (1 декември), Ози Озбърн (3 декември)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети