Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. С кого да общувате, за да бъдете здрави

Хороскоп

С кого да общувате, за да бъдете здрави

Снимка:

Всеки човек, предмет, растение или животно могат да станат причина за приповдигнатото ни или лошо настроение

Емоционалното ни и физическо състояние се влияе от всичко, което ни обкръжава. Едни неща ни радват, други предизвикват раздразнението ни. След общуване с някои хора се чувстваме уморени, изчерпани, а други обратното – влияят ни зареждащо.
Всеки човек, предмет, растение или животно могат да станат причина за приповдигнатото ни или лошо настроение, за упадък или прилив на сили. Руската астроложка Елена Мазова дава много интересни препоръки, в които има много резон.

Овен - За вас е полезно повече време да прекарвате с представителите на знак Дева. Може да не разговаряте с тях, а дори само да се намирате в тяхно присъствие е достатъчно. Енергията излъчвана от Девите влияе благотворно на целия ви организъм. Козирозите пък ще ви помогнат да укрепите имунитета си; Раците - да се справите със стомашните проблеми, а да укрепите сърцето ви трябва Лъв.

Общуването с ярките представители на Везни ще помогне на Телците да противостоят на всички недъзи. За да се почувствате подмладени и за по-добрата обмяна на веществата ще помогнат Раците; да укрепите нервната система - Овен, а Девите ще укрепят сърдечно-съдовата ви система.

Близнаците ще се чувстват най-добре в компанията на Скорпион. Лъвът ще помогне за проблемите с дихателната система, а Рибите - да се справите с наследствените проблеми. За заболяванията на стомаха – ще помогне Дева, а за сърдечните проблеми ще помогнат Везните.

Ракът може да укрепи своето здраве в компанията на Стрелец. От проблемите със стомаха ще го избавят Везните. За укрепване на нервите ще помогнат Близнаците; за сърдечно-съдовата система - Скорпион; за костно-ставните проблеми - Овен.

За Лъвът е много полезно да се намира в компанията на Козирог. Ярките представители на този знак благотворно влияят върху самочувствието му. Сърдечно-съдовата система укрепва Стрелец; стомашно-чревните проблеми - Скорпион; нервната система регулират Раците; а имунната - Телец.

За Девите е полезно да прекарват повече време с Водолеите, особено в периода на упадък на силите. Да противостоят на инфекциозните заболявания ще помогнат Везните; на наследствените и хронични болести - Близнаците; за болестите на сърцето – да потърсят компанията на Козирог, а енергията излъчвана от Стрелец ще помогне на Девите да се справят със стомашните проблеми.

Върху самочувствието на Везните благотворно влияят Рибите. Да се справят с различни заболявания ще им помогнат представителите на Овен; за повишаване на имунната система им е нужен някой представител на знак Рак; да противостоят на сърдечните заболявания – ще помогне Водолей, а на стомашните проблеми - Козирог.

Ако Скорпионите почувстват упадък на силите, ще е полезно да прекарат в компанията на Овен. За укрепване на сърдечната система им трябват Риби; за укрепване имунитета - Лъв; да противостоят на стомашните проблеми ще помогне Водолей, а за заболявания на половите органи - Близнаци.

На самочувствието на Стрелците добре ще им се отрази да бъдат с представители на Телец. Нервната им система могат да укрепят Девите; сърдечно-съдовите проблеми - Овните; стомашните проблеми - Рибите; да победят инфекциозните заболявания ще им помогнат Водолеите. За проблеми с главата да търсят Лъв.

За Козирозите е полезно да прекарват повече време с Близнаците, тъй като тяхната енергия ще им помогне да се чувстват добре. Везните ще укрепят имунитета им и костната система. Благодарение на общуването с Телец ще укрепят сърцето си, а общуването с Овен ще помогне да се избавят от стомашно- чревните проблеми.

На състоянието на всички органи и системи на физическото тяло на Водолей добре ще им се отрази енергията на Раците; на сърдечно-съдовите заболявания - Близнаци; на стомашно-чревните - Телец; на имунната система - Скорпион, а да противостоят на инфекциозните заболявания ще помогнат Рибите.

Ако желаят да се чувстват добре Рибите, трябва да потърсят някой Лъв, тъй като неговата енергия ще повлияе благотворно върху физическото им състояние. За укрепването на нервите, зрението и слуха ще помогне Водолей; за стомаха - Близнаци; за сърцето - Рак; за повишаване на имунитета да търсят Стрелец, а да противостоят на дихателните заболявания им трябва Телец.  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още