Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Самоизцеление при тета транс

Хороскоп

Самоизцеление при тета транс

Снимка:

Докато сте в тета състояние, вие може да се освободите от страхове, тревоги, негативни емоции

Самоизлекуването наистина е възможно, ако имате достъп до ресурсите на подсъзнанието! Как? Прочетете внимателно ...

Състояние, при което е възможно да се излекувате

Известно е, че това може да стане в транс състояния на съзнанието - това, което е невъзможно по време на обикновено бодърстване - и колкото по-дълбок е трансът, толкова по-изненадващи могат да бъдат ефектите.

Така в променено състояние на съзнанието човек с подходящи внушения може напълно да се отърве от болката дори при сериозни наранявания. Има случаи, когато хирурзите извършват операции само под естествена анестезия, при състояние на транс. В света има стотици клиники, където наред с обичайното лечение на заболявания се използва честотното въздействие на тета диапазона.

Факт е, че в променено състояние човек получава директен достъп до ресурсите на своето подсъзнание и те са наистина неограничени. Тета вълните са границата между съзнание и подсъзнание и отварят достъп до свободни асоциации, неочаквани прозрения и творчески идеи. Когато сте в тета състояние се активират повишени способности за учене, развива се интуицията, организмът се възстановява, доказан е терапевтичният ефект на тета честотите. Докато сте в тета състояние, вие може да се освободите от страхове, тревоги, негативни емоции. Именно в това състояние възвръщате хармонията, чувството за цялостност, радостта от живота.

Даже самото пребиваване в транс действа благотворно на психиката и човешкото здраве.

Най-добрият начин да се лекува в транс е, при който мозъчният ритъм е от 4 до 8 Hz. Това е тета състояние или състояние на много дълбока релаксация. Пребивавайки в него, човек попада в промеждутъка между съня и бодърстването, могат да се явят съновидения в главата му, но съзнанието все още е съхранено. Като правило човек влиза в тета състояние по време на лягане и е в него само за няколко минути.

Ефективна практика за самолечение

Тази практика се извършва в тета състояние непосредствено преди лягане.

1. За да се излекува практикуващият, трябва да лежи удобно по гръб, със затворени очи, да направи няколко дълбоки вдишвания, да се отпусне и постепенно да се потопи в тета транс.

2. Когато дойде усещането за дълбока релаксация, той започва на ум да брои: OM-1, OM-2, OM-3 и т.н.

3. Необходимо е да се брои, докато числата започнат да се забравят. Щом предишното число вече не може да си го спомни, практикуващият изрича вътрешна команда за изцеление: „Моето подсъзнание насочва всичките си ресурси към моето изцеление и ме прави напълно здрав“ (текстът е приблизителен, можете да се обърнете към подсъзнанието със собствените си думи и име конкретно какво трябва да се лекува).

Внимание!

По време на произнасяне на командите е много важно да си представяте, че сте напълно здрави и че се чувствате много добре.

След такова тета внушение е благоприятно да се потопите в съня.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още