Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънища и числа

Хороскоп

Сънища и числа

Сънища и числа - Tribune.bg
Снимка:

Числата, които се появяват в съня ви, могат да ви предскажат бъдещи събития или да ви напомнят за миналото, което продължава да се отразява върху живота ви

Нумерологията се основава на езотеричните учения на Питагор и на практиката на египетски жреци, асирийски магове и индийски брамини. Всяко число има собствена вибрация, комбинацията от числа образува специални вибрации - хармоничните комбинации от числа програмират щастлив живот.  Нумерологията ви позволява да анализирате информацията, да различавате вредното от полезното, да хармонизирате връзките с външния свят.

Учението за числата и тяхното значение може да даде определено и конкретно указание. Числата, които се появяват в съня ви, могат да ви предскажат бъдещи събития или да ви напомнят за миналото, което продължава да се отразява върху живота ви.

Значението на числата в сънищата ви може да бъде буквално или „шифровано“. Числата в сънищата могат да бъдат пъзели, които трябва да решите, за да получите определена информация. Те също могат да предупреждават за важно събитие, което ви очаква напред. Интерпретирайки числовите символи, можете да приложите тези знания към конкретни събития.

Способността за правилно тълкуване на числата, които се появяват в сънищата ви, ще ви бъде много полезна в живота. Числата могат да ви информират кога трябва да започнете да действате, кой период от време е най-благоприятен за вас.

Докато подробното изучаване на нумерологията може да предостави общи знания за значенията на числата, числата, които се появяват в сънищата ви, могат да имат персонално значение, което се отнася само за вас. Те могат да ви напомнят за важни предстоящи дати, за които може би сте забравили.

Тълкуване на числата

Числата, които се появяват в сънищата ви, могат да се проявят по различни начини. Например, може да ви се присънят не числа, а определен брой хора или предмети. Тълкуването на съня ще зависи от нумерологичното значение на това число.

Ако насън броите пари, това може да означава подобрение на финансовото ви състояние. Докато броенето на хора или нещо друго означава, че се чувствате претоварени с отговорности и задължения. Ако броите сами, това символизира изтощение и умора, но ако ви помагат да броите, това означава, че ще продължите кариерния растеж. Четенето или писането на числа предполага необходимостта да се контролират финансовите разходи, но ако направите грешка в броенето, тогава може да е предупреждение, че късметът може да се отвърне от вас.

Числа и кодове

Ако можете да възстановите в паметта си числата, които сте видели насън, трябва да ги запишете, защото те могат да съдържат информация за часа или датата на събитие в близкото ви бъдеще. Такива числа могат да се появят под формата на телефонни номера, кодове, дати или дори лотарийни номера. Числата в сънищата могат да се комбинират с различни комбинации от букви - в този случай трябва внимателно да запишете числата и буквите в дневника на сънищата си.

Очаквайте следващата статия „Тълкуване на числата в сънищата”


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети